НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахнете брадавици и папиломи бързо и лесно с тези средства

Премахнете брадавици и папиломи бързо и лесно с тези средства

0

Предлагаме ви най-добрите начини за премахване на брадавици и папиломи по естествен начин, без болка и странични ефекти.

Джинджифил

Нарежете малко джинджифил и го поставяйте върху засегнатата област на кожата в продължение на 5 минути, 2 пъти на ден, а след седмица брадавиците ви ще намалеят и ще изчезнат, и отново ще имате гладка кожа.

Семена от сминдух

Семената от сминдух съдържат мощни антиоксиданти, които стимулират премахването на мъртвите кожни клетки, включително брадавици, папиломи и други кожни проблеми. Накиснете 1 супена лъжица семена в 100 мл преварена вода, оставете да се накисне и под формата на компрес поставете на проблемното място. Можете и просто да изплаквате засегнатата област с памучен тампон, напоен с тази вода 3-4 пъти всеки ден.

Чесън

Нарязаният чесън, когато се прилага върху брадавици, помага естествено да се отървете от тях. Нанасяйте 1-2 пъти на ден до пълно облекчение.

Рициново масло

Рициновото масло, смесено със сода за хляб и използвано като мехлем, може да бъде отлично естествено средство за лечение на брадавици и папиломи. Нанасяйте върху засегнатата област за 10 минути 2 пъти на ден в продължение на 1 седмица.

Ябълков оцет

Накиснете памучен тампон с ябълков оцет и го поставете върху брадавицата или папилома. Това може да причини леко усещане за парене, но оставете да действа по този начин няколко минути и след това изплакнете. Правете това 3 пъти на ден в продължение на седмица вашите брадавици и папиломи ще изчезнат.

Бананова кора

Банановата кора е друго ефективно средство за лечение на брадавици и папиломи. Отрежете малко парче, поставете го върху засегнатата област и го фиксирайте. Оставете да действа цяла нощ.

Сок от лимон

Лимоновият сок е добър източник на лимонена киселина, която помага за премахване на брадавици и папиломи. Просто нанесете малко лимонов сок върху засегнатата зона и изплакнете с вода, когато изсъхне. Нанасяйте 3-4 пъти на ден в продължение на няколко дни. Не използвайте, ако излизате на слънце.

Витамин Е

Витамин Е е едно от най-добрите природни средства за всички кожни проблеми. Изстискайте витамина от капсулата върху брадавиците и масажирайте внимателно, правете това 2-3 пъти на ден, докато брадавицата изчезне.

Вижте още: Домашен лек за бъбреци – ето рецептата, която ме спаси

Тиксо

Това може да изглежда странно, но много хора са се опитвали да използват тиксо като просто решение за борба с брадавиците. Просто нанесете малко парче тиксо върху брадавицата и го оставете за 7 дни, това ще спре притока на хранителни вещества в брадавицата и ще я накара да „умре“.