НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чупливи нокти, косопад и проблеми със съня: този лек ще ви помогне

Чупливи нокти, косопад и проблеми със съня: този лек ще ви помогне

0
Чупливи нокти, косопад и проблеми със съня: този лек ще ви помогне
Чупливи нокти, косопад и проблеми със съня: този лек ще ви помогне

Чупливи нокти, косопад и проблеми със съня – тогава яжте тази смес с джинджифил и стафиди

Имате проблеми със съня? Косата ви е изтощена и кожата е изгубила своя блясък, а ноктите ви постоянно се чупят? Това домашно средство може да възстанови вашето здраве и здравия външен вид. Яжте по 1 лъжица сутрин на празен стомах!

Ако имате проблеми със съня, чупливи нокти, страдате от косопад, то най-вероятно имате нарушение в работата на надбъбречните ви жлези. Знаете ли какво са надбъбречните жлези? Надбъбречните ендокринни жлези, които са разположени в горната част на всеки от нашите бъбреци. Според експерти, тяхната функция е да произвеждат много хормони, включително адреналин и стероиди.

Тези хормони помагат за регулиране на метаболизма, имунната система, кръвното ни налягане и помагат на тялото да се справи със стреса. Както можете да видите, всяка дисфункция в надбъбречните ни жлези може да причини много здравословни проблеми.

Но, не трябва да се притеснявате, защото това е бързо и просто средство, което може да помогне на надбъбречните ви жлези да заработят максимално ефективно.

Необходими съставки:
орехи
мед
листа от магданоз
стафиди
джинджифил

Приготвяне
Ето какво трябва да направите – първо трябва да смелите орехите и листата от магданоз заедно. След това добавете стафидите, малко мед и щипка джинджифил. Яжте по 2 супени лъжици от сместа сутрин на празен стомах.

Според експертите трябва да приемате това средство 2 или 3 пъти седмично, за да възстановите баланса на тялото си и ще започнете да забелязвате, че спите много по-добре през нощта, а косата и ноктите ви ще бъдат много по-здрави и силни.

Вижте още: Черната ряпа лекува дабет и оток: 8 невероятни народни рецепти

Наистина се надяваме, че ще намерите тази статия за полезна и не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си.