НАЧАЛО ЗДРАВЕ Убийте всички инфекции и бактерии в организма с натурален сироп

Убийте всички инфекции и бактерии в организма с натурален сироп

0

В днешно време да се отървете от всички инфекции и бактерии в организма стана доста трудно и основно се препоръчва прекомерната употреба на антибиотици.

Обикновено разчитаме на антибиотиците, въпреки че повечето от нас знаят, че те решават проблемите само временно поради невъзможността им да стигнат до корена на проблема.

Друго притеснение е, че повечето антибиотици могат да причинят много странични ефекти.

По-добър начин да подобрим имунната си система и да възстановим здравето е да използваме натурални съставки. Може да изглежда невероятно, но в повечето случаи те са много по-мощни от антибиотиците.

В тази статия ще ви представим 3-компонентна натурална рецепта, която е 9-10 пъти по-ефективна от антибиотиците при лечението на респираторни инфекции, астма, задух, болки в гърлото, постоянна кашлица и хроничен бронхит.

Натурален сироп за премахване на инфекции и бактерии в организма

Съставки:

  • 2 скилидки чесън
  • ½ чаша вода
  • ¼ чаша ябълков оцет
  • ½ чаша натурален мед

Получаване:

  1. На първо място, трябва да смачкате скилидките чесън.
  2. След това изсипете съставките в буркан, разбъркайте ги добре с дървена лъжица и оставете сместа да се накисва за една нощ.

Ако сте болни, се препоръчва да консумирате по една супена лъжица на всеки няколко часа, докато състоянието ви се подобри. В случай, че не сте болни, но искате да подобрите имунната си система, препоръчителната доза е 2 супени лъжици на ден.

Невероятните ползи за здравето на тази невероятно лечебна смес:

Чесънът се използва за лечение на респираторни проблеми от векове поради мощните си антибактериални и антивирусни свойства, както и имуномодулиращите си ефекти. Повечето ползи на чесъна идват главно от съединение, наречено алицин, неговата активна съставка, което е научно доказано, че е 10 пъти по-ефективна от пеницилина.

Ябълковият оцет има доста мощни антивирусни и антибактериални свойства, които са много полезни в борбата с бактериите и вирусите. Освен това е богат на полезни ензими, бактерии и микроелементи, всички те са много важни за общото здраве, а не само за респираторните проблеми.

Вижте още: Премахнете брадавици и папиломи бързо и лесно с тези средства

Медът действа като антиоксидант, който се бори със свободните радикали. Освен това съдържа много витамини, минерали и ензими, което означава, че има доста силен хранителен профил. Някои от основните му предимства включват способността му да предотвратява рак и сърдечни заболявания чрез облекчаване на заболявания като язви и бактериален гастроентерит, повишаване на атлетичните показатели, намаляване на кашлицата и болката в гърлото, регулиране на кръвната захар, зарастване на рани и изгаряния, подобряване на състоянието, както на кожата, така и косата и много повече.