НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Числото 27 има силата да сбъдва вашите желания

Числото 27 има силата да сбъдва вашите желания

0
Числото 27 има силата да сбъдва вашите желания
Interplay of numbers and attractive abstract forms on the subject of mathematics science computing modern technologies and numerology

Числото 27 притежава магическа сила

Баба ми е много умна жена и знае много тайни гадания. И наскоро тя ми разказа за числото 27. Сега и аз правя така, още повече, че няма нищо сложно в това.

Използване на силата на числото 27 в ежедневието
27-ият ден на всеки месец е идеален за изпълнение на желания. Така че на този ден просто опишете своята заветна мечта на лист хартия под формата на писмо и след това я изпратете до небесния офис. Как? Да, просто изгорете хартията или изпратете листа от балкона, сгъвайки го на самолет.

Когато отивате в магазина, винаги трябва да се опитате да закупите 27 стоки. Ако купувате повече или по-малко продукти, можете да купите 27 броя от претегления продукт, например, купете толкова бонбони. Или можете просто да опитате да намерите продукт в магазина, който ще струва 27 лв. и го закупете.

Всеки ден трябва внимателно да се оглеждате за числото 27 – веднага щом го видите някъде, намислете си желание. Това може да бъде кола с този номер, номер на къща или минутите от часа на мобилния телефон.

Всеки ден трябва да правите нещо 27 пъти. Можете да отидете 27 пъти от единия край на стаята или апартамента до другия, като направите същия брой стъпки. Можете да опитате да изяждате по 27 супени лъжици храна. Или да избършете праха от 27 предмета. Всичко зависи изцяло от вашето въображение и интуиция.

Вижте още: Хрян при хипертония, сърдечно-съдови заболявания и радикулит

Основното е да вярвате, че тази магия работи и тогава вашите желания ще се сбъднат, а успехът ще царува в живота ви.