НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Късмет и просперитет в дома – ето как да ги привлечете

Късмет и просперитет в дома – ето как да ги привлечете

0
Късмет и просперитет в дома - ето как да ги привлечете
Късмет и просперитет в дома - ето как да ги привлечете

Късмет и просперитет в дома – ето как да внесете положителна енергия в дома

Можете да привлечете благополучието с помощта на обикновена свещ, ако прочетете специални думи над нея. Простите обреди ще ви помогнат да изчистите къщата от негативна енергия и да пуснете в нея щастието и просперитета.

Простите обреди не са загубили своята актуалност в съвременния свят и ви предлагаме да се възползвате от тяхната сила. С тяхна помощ можете лесно да се сбогувате с неприятностите, както и да привлечете щастие, просперитет и любов.

Запалете свещта вечер и с нея минете през всички стаи с думите: „Негативната енергия изгаря, освобождавайки място за щастието. Успехът ще излезе на светло, той ще влезе в къщата ми.”

Оставете свещта да изгори на перваза на прозореца, така че светлината й да привлече благополучието. Когато свещта изгори, отворете вратата и поканете късмета да влезе в къщата.

Можете да привлечете просперита в къщата, ако по време на готвене запалите свещ и кажете: „Пламъкът на свещта е жив, той ме стопля и донася щастието у дома.“

Пригответе вечеря на свещи, за да привлечете позитивизъм и просперитет във вашия дом.

Благополучието на парите може да бъде привлечено със зелена или бяла свещ, вързана със зелена панделка. Запалете я, сложете монети около свещта и кажете: „Свещта осветява пътя на богатството, умножава всяка монета по две.“

Капнете восък върху една от монетите и я поставете отделно, за да дойдат парите във вашия дом.

Можете да се отървете от неприятностите и да привлечете просперитет, ако всеки член на семейството със запалена свещ мине през къщата. Минете през най-тъмните ъгли и вижте къде свещта ще запръщи или ще започне да дими и кажете: „Злото изгаря, прогонвам го от къщата. С чистия вятър лошото време напуска, щастието и просперитетът се завръщат в къщата“.

Проветрете помещенията и окачете талисман пред входната врата.

Вижте още: Мариновани пилешки бутчета – най-вкусната рецепта

Колкото е възможно по-често, палете свещи в къщата, включително ароматизирани и тогава енергията на пространството ще се промени към по-добро. Изберете свещи с различни цветове, за да привлечете всички възможни блага и да изпитвате възможно най-малко трудности.