НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мариновано червено цвекло за всички заболявания в тялото

Мариновано червено цвекло за всички заболявания в тялото

0

Черният дроб, бъбреците, червата и цялото ви тяло ще бъдат напълно почистени и регенерирани с мариновано червено цвекло! Ще постигнете невероятни резултати!

Различните видове ензимни продукти са неразделна част от народната медицина на много народи. Те съдържат вещества, които активират функциите на черния дроб, бъбреците и червата, както и подпомагат храносмилането на различни видове храна.

Ферментацията на мляко, зеленчуци и плодове, позволява да се запазят ценните продукти за дълго време, когато е нямало хладилници. Приготвяло се кисело зеле, кисели краставички, мариновани ябълки, дини и др.

Тази статия е за червеното цвекло, което само по себе си е изключително здравословен зеленчук. Пресният му сок се използва за лечение на много заболявания и дори за лечение на левкемия.

Маринованото цвекло обаче натрупва своите лечебни свойства, а полезното въздействие върху здравето ще се увеличи още повече.

Според няколко медицински проучвания, ферментиралото червено цвекло може да предотврати развитието на злокачествен рак, да очисти и регенерира черния дроб и да премахне токсините и отпадъците от тялото възможно най-ефективно.

В допълнение, то елиминира запека и решава много други здравословни проблеми, свързани със стомашно-чревния тракт, червата и храносмилането.

Традиционната медицина счита, че киселата течност от червено цвекло е най-доброто естествено лекарство за атеросклероза, разширени вени и мрежата от кръвоносни съдове, както и за намаляване на високото кръвно налягане. То може да остане нормално за много дълго време дори след като приключи използването на мариновано червено цвекло.

Освен това е изключително подходящо за детоксикация и регенерация на тялото след агресивна химиотерапия.

Приготвянето на този инструмент е изключително просто. За производството му ще са ви необходими само обикновени, евтини и лесно достъпни съставки.

Ще ви трябват:

 • 3 литра буркан
 • 700 грама червено цвекло
 • 2 филийки сух ръжен хляб
 • 200 грама захар (бяла или кафява, ферментацията се забавя, ако използвате мед)
 • 100 грама стафиди

Приготвяне:

 1. Вземете прясно цвекло, нарязано на малки кубчета или тънки филийки и го поставете в буркан.
 2. Добавете стафидите, хляба и захарта.
 3. Налейте преварена, но охладена вода и разбъркайте добре (някои хора тук добавят зелев сок, за да стимулират ферментацията).
 4. Покрийте с кърпа или марля и закрепете с ластик. Оставете да престои на топло място 6-7 дни.
 5. Разбърквайте съдържанието 2 пъти на ден и, ако е необходимо, отстранете пяната от повърхността, ако има такава.
 6. След седмица прецедете.
 7. Приемайте по 3-4 супени лъжици 3 пъти дневно преди хранене. Съхранявайте в хладилника.

След като използвате цялото количество, ще имате първата процедура за почистване и регенериране на тялото. След това си дайте 3-месечна почивка и след това повторете лечението.

След това повторете, направете 3-месечна пауза и повторете трети път. След година черният ви дроб, бъбреците, червата и цялото ви тяло ще бъдат напълно почистени и регенерирани.

Докато използвате маринованото червено цвекло, може да се случи така, че да имате малко диария за известно време. Това е, защото тялото ви се очиства от токсините!

Вижте още: Детоксикация на черния дроб само за 1 седмица с това средство

Противопоказания:

Този продукт и ферментиралите храни обикновено не се препоръчват на хора с големи бъбречни проблеми или храносмилателни проблеми в остра фаза. В тези случаи се препоръчва да обсъдите приема с вашия лекар. Също така, бъдете внимателни, ако имате ниско кръвно налягане, защото можете да го понижите още повече.