НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Пречистване със сол: избавете се от негативната енергия

Пречистване със сол: избавете се от негативната енергия

0

Днес ви представяме няколко начина за пречистване със сол от негативната енергия и лошия късмет!

Солта винаги се е използвала за защита от всякакви неприятности. С нейна помощ можете самостоятелно да се отървете от негативната енергия, злото око и уроките, както и да оставите проблемите и неуспехите в миналото.

С помощта на солта от древни времена хората са се отървавали от отрицателната енергия, натрупана у дома, справяли са се с различни неразположения и са се предпазвали от всякакви негативни ефекти.

Солта може да промени живота ви към по-добро, затова се препоръчва на всички да я използват, за да се отърват от всякакви неприятности в живота.

Пречистване със сол от зло око и разваляне

Отрицателното влияние може да се „прилепи“ към всеки човек, дори и да е сигурен, че проблемите му определено няма да го засегнат. Ако чувствате отрицателна енергия към себе си, използвайте соления обред. Ще ви трябва обикновена груба сол, която трябва да натриете в тялото. Натривайки солта, кажете: „Отървавам се от всяка негативност, премахвам уроките от себе си, изгарям злото око. Водата ще отмие всичко, ще отнеме мъките и за щастие ще отвори нови врати.”

Изплакнете солта с хладка вода и не се изсушавайте с кърпа. Такъв обред ще ви помогне да се възстановите бързо, ако сте били засегнати от негативна енергия.

Ритуал със сол против провал

Неприятностите и лошия късмет могат да ви преследват, което ви кара да мислите, че в живота ви е започнал черен период. Можете да се отървете от неприятностите с помощта на сол и билкова инфузия. Направете успокояваща колекция от билки, изпийте я и след това разредете солта в чаша топла вода. Отпийте и се измийте с останалата вода, като кажете на себе си или на глас: „Отървавам се от лошия късмет, измивам солените сълзи. Достатъчно горчива съдба имах, сълзите свършиха “.

В чаша чиста вода добавете 1 чаена лъжичка сол, разбъркайте добре и оставете близо до леглото. Вечер и сутрин се мийте с тази вода, така че несгодите да напуснат живота ви завинаги.

Пречистване от проблеми със сол

Напишете на лист всички проблеми, които ви пречат да живеете щастливо. Отделете време, запишете чувствата си на хартията, за да се освободите от негативните емоции. Поръсете нарязания лист с едра сол и го оставете за една нощ на масата. На сутринта издухайте солта през прозореца с думите: „Никой няма да получи проблемите ми, но няма да останат с мен. Както последното зърно сол пада на земята, така късметът ще дойде в дома ми.” Изгорете листа и също издухайте пепелта през прозореца.

Направете амулет, който ще ви предпази от провал. За целта изсипете сол в малка торбичка и капнете любимото си етерично масло. Носете торбичката със себе си.

Пречистване със сол от всякакви неблагополучия

Често се извършват ритуали със сол, за да се предотвратят неприятности. Такива предварителни ритуали помагат за укрепване на защитното поле на тялото и устояват на бъдещи неуспехи. Пречистването със сол се извършва на три етапа.

Вижте още: Обикновената безопасна игла може да ви донесе любов и късмет

Първо, трябва да разтриете солта между пръстите си и да я изплакнете с течаща вода. След това разредете щипка сол в чаша вода и изпийте. След това изсипете сол в торбичка с думите: „Почиствам се със солта, предпазвам се от неприятности. Създавам невидима преграда от всяко зло.” Носете торбичката със себе си, така че вече да не ви приближава нито един проблем.