НАЧАЛО ЗДРАВЕ При рак на кожата – консумирайте този невероятен зеленчук

При рак на кожата – консумирайте този невероятен зеленчук

При рак на кожата - консумирайте този невероятен зеленчук
При рак на кожата - консумирайте този невероятен зеленчук

При рак на кожата консумирайте патладжан

Фитохимикалите в патладжана са се доказали като лечебни в повече от 80 000 случая на рак на кожата!

Австралийците, благодарение на този фитохимикал, лекуват рак на кожата от десетилетия. Фитохимикалът, известен като BEC5, е екстракт от патладжана, открит от д-р Бил Е. Кам, след като чул за народната медицина, използвана от австралийските фермери.

Именно хората го запознали с естественото лекарство, което използвали за лечение на добитъка. Фермерите прилагали топли компреси, направени от семките на плода дяволската ябълка с латинското име Solanum linnaeanum.

BEC5 се свързва с канцерогенните рецептори на клетъчната повърхност. След храносмилането на екстракта клетката се разгражда и унищожава, след което се резорбира в тялото.

При лечението на над 80 000 случая на рак на кожата, BEC5 показа своята ефикасност. А именно, инвазивният и неинвазивният немеланомен рак на кожата са видовете рак, които са лекували с патладжан. Ракът във всеки случай влизал в ремисия и никога повече не се връщал. Жителите на Австралия лекуват рак на кожата от десетилетия благодарение на този фитохимикал.

Гореспоменатият BEC5 убива само раковите клетки и не уврежда здравите клетки в човешкото тяло, така че може да се използва и за лечение на активна кератоза, както и за петна по кожата, причинени от слънце или старост.

Индикатор за рак на кожата е активната кератоза. Прекомерното излагане на слънце причинява червени петна, които са съставени от анормални клетки, които могат да мутират в злокачествени в основните или базални слоеве на кожата.

Тази субстанция има успех в над 78% от случаите, когато се прилага за осем седмици под формата на крем за 25 години клинични тестове в Австралия и Великобритания.

Кремът има 100% успех в елиминирането на рака, ако се използва за 12 седмици.

Вижте още: Въглехидратна диета – ето какви са предимствата и недостатъците

Може да звучи невероятно, но с този природен лек биха били предотвратени многобройни операции и здравето на мнозина запазено.