Подобряване на зрението с шафран

Тялото ни губи част от функциите си, а някои от тях отслабват с напредване на възрастта. Ставаме все по-податливи на заболявания и инфекции. Зрението е едно от най-важните сетива за човек. То ни предоставя 90% от информацията, която обикновено получаваме, а това ни помага да преодолеем, каквито и да е пречки. За съжаление, то е едно от първите сетива, които биват засегнати от процеса на стареене.

Науката и технологиите постигнаха огромен напредък през последните 50 години. Всички очила и контактни лещи, които носим днес, са много по-добри от преди, но само заблуждават окото и не лекуват основния проблем.

Представяме ви страхотно решение, което ще подобри зрението ви само за няколко седмици!

Това е естествено средство, направено от шафран, добре познат корен, който се използва главно като подправка. Според Силвия Бисти, учен, шафранът може да спре свързаното с възрастта влошаване на зрението и да подобри зрението за много кратко време!

Необходими съставки:
чаша вода
1 гр. шафран

Приготвяне:
Налейте вода в тенджерата. Сложете я да кипне. Добавете шафрана. Варете сместа в продължение на една минута и след това я оставете да изстине. Прецедете. Можете да добавите мед, ако искате да подсладите напитката. Пийте този чай всяка вечер преди лягане. Само след няколко седмици ще забележите значително подобрение на зрението.

Това отлично натурално средство може също да прочисти кръвта ви, да подобри кръвообращението, да регулира триглицеридите и холестерола, да подобри паметта ви и да излекува артрит!

Вижте още: Чесън и червено вино – комбинация, която бори всички болести

Опитайте тази рецепта за подобряване на зрението сега! Няма да съжалявате!