НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лек при висок холестерол, триглицериди и умора

Лек при висок холестерол, триглицериди и умора

0
Лек при висок холестерол, триглицериди и умора
Лек при висок холестерол, триглицериди и умора

Лек при висок холестерол и триглицериди

Необходими съставки:
250 гр. корен от джинджифил
500 гр. мед

Приготвяне:
Измийте джинджифила и го настържете на ситно и го смесете с меда. Ако искате може да го смелите в блендера.

Koгато го смесите с меда, постепенно ще пусне сок и ще се получи хубава смес. Затова го оставете за един ден в хладилника, на следващия ден хубаво го разбъркайте, за да се съединят съставките.

Употреба: По 3 лъжици на ден, половин час преди основните хранения. Оставете да се разтопи в устата, ако е много люто го преглътнете.

Лекът помага при висок холестерол, триглицериди, тромбоза, хроничен бронхит, слабост, умора.

Джинджифилът дава енергия на цялото тяло и помага за по-добро храносмилане, при диария, бавно кръвообращение, както и за лечение на симптомите на атеросклероза, артрит, гадене, хемороиди, за лечение на слуз от гърлото, мигрена и сърдечни заболявания.

Този лек при висок холестерол помага и за облекчаване на симптомите на менструалния цикъл.

Изключителната му ефективност помага за облекчаване на възпалението на организма, допринася за правилното развитие на тъканите, повишава имунитета и намалява риска от сърдечни заболявания.

Джинджифилът помага за подобряване на храносмилането, абсорбира и неутрализира токсините в храносмилателния тракт, увеличава секрецията на храносмилателни ензими и сокове, включително жлъчка и слюнка и спомага за облекчаване на стомашните болки.

Чаят от джинджифил облекчава стомашните болки и има противовъзпалителен ефект. Джинджифилът лекува всички храносмилателни проблеми и е много ефективен за прочистване на организма от паразити и бактерии и благоприятства развитието на добри бактерии. Почиства кръвта и лимфата от токсини.

Препоръчителна е дневна доза от 500 милиграма на капсули, чай, сок или храна.

Вижте още: Аджика с орехи – най-вкусната рецепта, подходяща за много ястия

Забележка: Джинджифилът не трябва да се консумира от бременни жени, а хората с камъни в бъбреците и високо кръвно налягане трябва първо да се консултират с лекар.