НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рецепта за сок срещу рака – курсът продължава 42 дни

Рецепта за сок срещу рака – курсът продължава 42 дни

0
Рецепта за сок срещу рака - курсът продължава 42 дни
Рецепта за сок срещу рака - курсът продължава 42 дни

Рецепта за сок срещу рака с цвекло

Излекувалите се от рак се кълнат в тази рецепта на австрийски лекар: курсът на лечение е 42 дни!

Рудолф Бройс от Австрия е посветил целия си живот на намирането на най-доброто естествено лекарство за рака. Той има рецепта за специален сок, който дава отлични резултати при лечението на това заболяване.

Използвайки своя метод, той е излекувал над 45 000 души от рак и други сериозни заболявания.

За 42 дни се пият само чайове и този специален зеленчуков сок, а основната съставка е цвеклото.

През тези 42 дни раковите клетки гладуват и умират, докато здравето на целия организъм се подобрява.

Сокът на Бройс се прави само от екологично чисти зеленчуци без пестициди. Сокът може да се направи и от домашно отгледани зеленчуци:

  • цвекло – 55%
  • морков – 20%
  • корен от целина – 20%
  • картоф – 3%
  • черна ряпа – 2%

Важно е да се отбележи, че не бива да злоупотребявате със сока от цвекло, а да се консумира според нуждите на терапията. Например, за лечение на рак на черния дроб, Бройс препоръчва максимална доза от 500 мл. сок на ден, приготвен по неговата рецепта.

Цвеклото е известен лек за левкемия. Съдържа аминокиселината бетаин, която има антиканцерогенни свойства. Терапията с цвекло, която включва консумацията на сок от цвекло или настъргано цвекло, доказано има положителен ефект върху левкемията и много други видове рак, за което свидетелстват хиляди хора.

Редовната консумация на цвекло помага и срещу заболявания, причинени от оксидативен стрес, а фибрите, съдържащи се в цвеклото, могат да намалят нивата на холестерола с до 40%.

Цвеклото е известно и с това, че нормализира кръвното налягане и спомага за поддържането на еластичността на кръвоносните съдове. Цвеклото предотвратява и лекува разширени вени, ако се консумира всеки ден за месец, с няколко седмици почивка.

Желязото от цвеклото е мощно средство за прочистване на тялото от токсини и зa изгражданетo на кръвтa. Ето защо цвеклото е ефективно и при лечение на много заболявания, причинени от токсичнитe вещества.

Цвеклото е особено препоръчително за бременни, тъй като е богато на фолиева киселина. Освен това, цвеклото стимулира работата на черния дроб и жлъчния мехур, предотвратява запека, отлично средство за лечение на подагра, бъбречни заболявания и жлъчен мехур.

Цвеклото помага при главоболие, зъбобол, дизентерия, болки в костите, кожни и менструални спазми.

Вижте още: Кръстосването на палците показва каква личност сте

Цялата терапия е описана в 3 книги, които са преведени на всички езици. През тези 42 дни той препоръчва гладуване и пиене на сокове и чайове. Има и специално съставена чаена смес за лечение на всички видове рак. За различните видове рак има различен режим на хранене, но при всички е включен този сок и комбинаци от билки.