НАЧАЛО РЕЦЕПТИ Торта без печене: перфектна комбинация, готова за 10-15 минути

Торта без печене: перфектна комбинация, готова за 10-15 минути

Торта без печене: перфектна комбинация, готова за 10-15 минути
Торта без печене: перфектна комбинация, готова за 10-15 минути

Торта без печене: перфектната комбинация

Имам тази рецепта от моя приятелка, която я нарича “мързелива торта” и с право, тъй като за приготвянето й са нужни само 10-15 минути.

Необходими съставки:
бисквити
пудинг по желание
мляко
захар

Приготвяне:
Нарочно не споменавам количествата на съставките, защото тортата се реди по ваше желание, подрежда се във всеки съд по ваш избор, кръгъл, правоъгълен и т.н.

Така че в избраната от вас форма наредете ред бисквити. Не е необходимо бикитите да се накисват в мляко, тъй като върху тях се изсипва горещ пудинг, така че те омекват.

След това сварете пудинга по обичайния начин според инструкциите на опаковката и изсипете върху бисквитите, докато е горещ.

Наредете втори ред бисквити. Сварете втория пудинг и го изсипете върху бисквитите. Подредете нов ред бисквити, след това сварете нов пудинг и така нататък.

Зависи колко реда искате да има и колко да е висока тортата ви. Това е! Този път направих пудинг от ванилия и шоколад, да речем „класически вариант“. Можете да използвате какъвто аромат искате и можете да добавяте нов аромат към всеки ред.

Можете да наредите бисквити, след това да ги залеете с ванилов пудинг, след това да наредите шоколадови бисквити, след това ванилов пудинг.

Или ванилов пудинг, ягодов пудинг, шоколадов или към ваниловия пудинг да добавите 50 гр. кокос. Има безброй варианти, направете го по ваш вкус, няма да съжалявате, лесно е, вкусно е и всички ще я харесат.

Вижте още: Опасни заболявания, които нямат симптоми – вижте кои са те!

Преди сервиране, охладете добре в хладилника, поне 3-4 часа преди да сервирате.

Вашата торта без печене е готова за консумация.