НАЧАЛО ЗДРАВЕ Нежелани косми по лицето – смес от 3 съставки ги премахва напълно

Нежелани косми по лицето – смес от 3 съставки ги премахва напълно

0
Нежелани косми по лицето - смес от 3 съставки ги премахва напълно
Нежелани косми по лицето - смес от 3 съставки ги премахва напълно

Нежелани косми по лицето – отървете се от тях

Прекомерният растеж на косми често се превръща в сериозен проблем за много съвременни жени. Козметиката за борба с нежеланото окосмяване изумява със своето разнообразие, но премахването на нежеланите косми с народни средства все още е доста популярно.

В древни времена нежеланото окосмяване е било изгаряно, постригвано, бръснато или търкано с пемза. Най-дръзките са използвали пинсети или смола и восък. И днес, жените все още използват такива средства, защото много стари рецепти обещават отличен резултат – премахване на космите завинаги с народни средства.

Предлагаме ви безопасна и безболезнена рецепта!

Тази рецепта се използва широко от времето на нашите баби. В допълнение към премахването на космите, тази смес подхранва кожата, прави я здрава и красива. Всъщност съставът включва много витамини, минерали и антиоксиданти.

Необходими съставки:
2 супени лъжици мед
1 супена лъжица овесени ядки
2 супени лъжици лимонов сок

Приготвяне:
Смесете всички съставки до получаването на гладка смес. След това я нанесете върху лицето в зоната с нежеланото окосмяване.

Сместа трябва да остане върху кожата за 15 минути и след това да се отмие с топла вода.

Вижте още: Мръсното спално бельо крие рискове за здравето

След процедурата трябва да нанесете подхранващ крем. Правете тази процедура два или три пъти седмично и ще се отървете от досадните и нежелани косми по лицето. Резултатът ще ви зарадва!