НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Подстригване на косата: ето защо трябва да бъдете много внимателни

Подстригване на косата: ето защо трябва да бъдете много внимателни

Подстригване на косата: ето защо трябва да бъдете много внимателни
Подстригване на косата: ето защо трябва да бъдете много внимателни

Подстригване на косата

Косата е това, което трябва да защитите. Тя расте доста бавно. Освен това има не само естетическа функция.

Космите са естествени антени на човешкото тяло. Те провеждат невидимата живителна сила от пространството в тялото. Има една легенда. Някога имало ореол около главата на човек. Това се вижда на иконите около главите на светците. Но нямал коса. Главата му била покрита с нещо като пух. Като този на главата на новородено бебе. Когато човекът изпаднал в грях, лъчите на космическата енергия около главата му натежали и се превърнали в коса. И това е свързващата връзка между човека и небето.

Косата е източникът на нашата космическа сила
Според преданието, ако нещо се случи с косата, това променя канала на невидимата река, която ни измива с биоенергетичните си вълни. Следователно, всяко въздействие върху косата може да промени в една или друга посока, не само външния ни вид, но и целия ни живот.

За да не оплешивявате преждевременно и да не загубите своята небесна половина под формата на Ангел Пазител, спазвайте мерки за безопасност при подстригване. Трябва ясно да знаете кога и защо.

Правило първо:
Не можеш да повериш косата си на когото и да е. Човекът, който ви подстригва, променя вашето биополе. Изберете не само модерна прическа, но и енергичен и весел фризьор, тогава животът ви след прическата ще се промени към по-добро.

Колкото по-възрастен е фризьорът, толкова по-силно е влиянието му върху живота ви. Ако сте независим човек, сте свикнали сами да решавате проблемите си и не ви харесва, когато нещо ви пречи да ги осъществите, изберете фризьор или човек на вашата възраст или по-млад от вас.

Когато по някаква причина все не ви върви, има смисъл да изберете много добър и известен фризьор, дори ако прическата, която направи, ще ви струва много. Но след като посетите фризьора, животът ви ще се промени драстично. И ако все пак правилно изчислите времето на посещението, то не просто ще се промени, но ще се подобри драстично.

Правило второ:
По-добре е да не се подстригвате сами. Това е “суеверие”, въпреки че е много трудно човек да се излекува сам. Колкото и да е силен и волеви човек, за него е много трудно да коригира деформациите на собственото си биополе, тъй като той ги прекроява с тази деформирана енергия.

Правило трето:
Смята се, че е по-добре да ви подстригва човек от същия пол. По време на прическата вие променяте етерните, астралните и менталните биополета и в резултат на това лесно се поддаваме на влиянието на другите.

Правило четвърто:
Ако искате косата ви да расте по-бързо след подстригване, трябва да си направите прическа на пълнолуние.

Ако искате косата ви да промени нещо – например не сте щастливи, объркани сте – трябва да отидете при фризьора на намаляваща луна. Но след такава прическа косата ще расте по-бавно. На намаляваща луна също е добре да подстрижете косата си, ако искате да забавите косопада и да укрепите корените на косата.

Правило пето:
Не бива да се постригва в определени лунни дни (9, 15, 23 и 29 дни според лунния календар), както и в дни на слънчево и лунно затъмнение. След такива процедури можете да се разболеете.

Правило шесто:
Преди да си запишете час за фризьор, помислете как искате да промените живота си.

Прическа в понеделник
Благоприятен ден. По това време можете да свалите голям брой отрицателни емоции и нерешени проблеми, натрупани в живота. Денят е подходящ и за боядисване на косата.

Във вторник е по-добре да отидете на фризьор, ако нямате достатъчно физическа сила или воля, за да решите някакъв важен проблем, ако ви липсва активност или монотонността на живота ви измъчва.

В сряда си направете прическа, за да научите нещо ново или интересно, да срещнете нови приятели или да си върнете старите, да увеличите броя на пътуванията и комуникацията в живота.

Четвъртък
Допринася за промени в отношенията с другите, допринася за популярността на човека, увеличава късмета и благополучието му.

Петък е ден на женската красота
Когато посещавате фризьор в този ден от седмицата, вие не просто сменяте косата си, вие променяте външния си вид. Ето защо, ако ви е приятно как изглеждате в този ден от седмицата, по-добре е да не подстригвате косата си.

Ако искате да станете по-красиви, посетете фризьора в петък, когато Слънцето е в Козирог (24 декември – 22 януари) или Телец (22 април – 21 май).

Събота е добър ден за подстригване
Косата оздравява в този ден. Премахва част от кармичните дългове и грехове по рода ви.

Вижте още: Рецепта за остеопороза: средство за подсилване на костите

Неделя
По-добре е да не се подстригвате – можете да отрежете собствената си съдба или късмет. Този ден е добър само за тези с лош късмет – може би съдбата ще се смили и след такава процедура всичко ще се промени към по-добро.

loading...