НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечение на кашлицата и укрепване на имунната система

Лечение на кашлицата и укрепване на имунната система

0
Лечение на кашлицата и укрепване на имунната система
Лечение на кашлицата и укрепване на имунната система

Лечение на кашлицата с домашна отвара

Невероятна рецепта! Лекува кашлицата и укрепва имунитета. Заслужава си да я опитате!

Това средство е много ефективно. Ако страдате от кашлица в продължение на няколко дни, тогава знайте, че само една чаша от това средство на ден ще ви помогне да се отървете от нея и да подсилите имунитета си.

Необходими съставки:
100 грама овес
200 грама захар
1 чаша вода

Приготвяне:
Измийте овеса и след това го сложете в малка тенджера с водата и захарта. Поставете тенджерата на котлона и оставете да се вари няколко минути. По-добре би било да приготвите тази смес вечер и да я оставите за една нощ.

На сутринта прецедете и изсипете течността в стъклен буркан. Съхранявайте буркана в хладилника. Това количество напитка е достатъчно за 4 до 5 дни.

Употреба: Всяка сутрин в продължение на 40 дни на празен стомах консумирайте по една чаша (30 мл.) от тази напитка. След това трябва да направите почивка за 15 дни, а след почивката можете да повторите лечебния цикъл за 40 дни. С това средство ще се отървете от слузта и ще подсилите имунната си система.

Не пропускайте ден, много е важно! След края на лечението ще бъдете напълно здрави.

Много изследвания доказват, че овесът е един от най-ценните продукти. Овесът съдържа хранителни вещества и се счита за лечебно растение.

Овесът съдържа много хранителни вещества като лецитин, витамини А и В, полезни протеини и аминокиселини, ниацин, биотин, калций, желязо, фосфор, цинк, магнезий, йод и много други ценни хранителни вещества, които са важни за всеки човек.

Можете да използвате овес за приготвяне на супа, което е необходимо и много полезно за вас за подобряване на здравето на стомаха и червата, помага за решаване на проблеми с жлъчния мехур, бъбреците и кръвната захар.

Вижте още: Болките в ставите ще изчезнат с един лимон на ден

Ако страдате от сериозни здравословни проблеми или силна болка, препоръчваме ви да потърсите лекарска помощ. Самолечението може да бъде опасно за вашето здраве.