НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Почистване на плочките с домашно приготвено средство

Почистване на плочките с домашно приготвено средство

Почистване на плочките с домашно приготвено средство
Почистване на плочките с домашно приготвено средство

Почистване на плочките – бързо и лесно с това домашно средство

Не е тайна, че повечето почистващи препарати съдържат толкова много химикали, че причиняват повече вреда, отколкото полза. В съприкосновение с кожата, те лесно могат да причинят нежелани алергични реакции, а какво да кажем за канцерогенните вещества в различните спрейове и прахове!

Предлагаме ви да си направите безопасно, ефективно и икономично средство за измиване на плочки и други домакински повърхности, което със сигурност няма да навреди на вашите близки.

Средство за почистване на плочки
Този домакински почистващ препарат ще се справи отлично със замърсяванията и ще помогне да почистите плочките за нула време. А за приготвянето просто трябва да имате на разположение 4 съставки!

Необходими съставки:
5 л вода
1/2 чаша сода за хляб
1/3 чаша лимонов сок
1/4 чаша бял оцет

Всичко, което трябва да направите, е да смесите съставките и да се насладите на резултата! Добавете сода към водата, разбъркайте добре. Изсипете лимоновия сок в получената смес и, като разбърквате бавно, добавете оцет. Сместа е готова за употреба!

Нанесете продукта на дебел слой върху замърсената зона. За удобство можете да използвате кухненска гъба или груба четка. Когато сместа изсъхне, просто изплакнете обилно плочките с вода. Ще забележите резултата веднага – гарантирана перфектна чистота!

Вижте още: Гастрит и диабет – пригответе си следната лечебна напитка!

Възползвайте се от тази рецепта за почистване на плочките и не забравяйте, че колкото по-малко вредни вещества се намират във въздуха на вашата къща, толкова по-здраво ще бъде вашето семейство!

loading...