НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО За привличане на късмета не изхвърляйте тези вещи от дома

За привличане на късмета не изхвърляйте тези вещи от дома

За привличане на късмета не изхвърляйте тези вещи от дома
За привличане на късмета не изхвърляйте тези вещи от дома

За привличане на късмета у дома не изхвърляйте следните неща!

Запазете ги и не ги изхвърляйте! Вероятно сте чували, че вещи, които не се използват или са развалени, трябва да бъдат изхвърлени, за да не заемат място в дома, а според някои вярвания – те трябва да бъдат изхвърлени, за да може да привлечете просперитета в дома.

Има обаче и предмети, които излъчват добра енергия и които винаги трябва да държите в дома си за привличане на късмета.

Ето топ 6 неща, които никога не бива да изхвърляте:

1.Хляб
Хлябът в много култури, дори и у нас, се счита за свещена храна. Той символизира щастието и благополучието, затова е забранено да се изхвърля. Изсушете го по-добре, след това с трохите нахранете птиците или уличните котки и кучета, вместо да го изхвърляте в кошчето.

2.Сол
Не изхвърляйте сол. Освен това не е препоръчително да давате сол назаем, тъй като солта с нейните кристали поглъща и се слива с вашата енергия много бързо, така че ако я дадете на някого – по този начин вашето благополучие излиза извън дома ви и отива в другата къща.

3.Отрязани нокти и коса
Косата и ноктите, според старите вярвания и черната магия, са най-подходящи за причиняване на лоши събития. Затова всеки път, когато режете ноктите или подстригвате косата си (както и косата от гребена), ги увийте в хартия и ги хвърлете в кошчето. Не трябва да ги разпръсквате навсякъде из дома или около него.

4.Снимки
Можете да унищожите само тези снимки, които изобразяват враговете ви и при условие, че не сте с тях на снимките. В противен случай рискувате да се разболеете и други проблеми. Ако наистина не можете да си позволите да имате снимки на някой, когото смятате за враг и вие сте на същата сннимка, преди да я унищожите, изрежете себе си.

5.Ръчен часовник
Часовникът е свързан енергийно с притежателя си и може сериозно да навредите на човека, чийто часовник унищожавате. Можете да изхвърляте само часовници, които не могат да бъдат поправени.

Вижте още: Дезинфекция на тоалетната чиния с домашни средства

6.Портмоне
Портмонето е финансов талисман и дори да е безполезен, не го изхвърляйте. Когато купите нов портфейл, пазете го някъде на сигурно място и след това постепенно прехвърлете парите в новия портфейл. По този начин бавно ще изключите стария портфейл. Запазете го у дома, колкото можете по-дълго.