НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вашата ДНК чува всичко – научете се да контролирате емоциите си!

Вашата ДНК чува всичко – научете се да контролирате емоциите си!

Вашата ДНК чува всичко - научете се да контролирате емоциите си!
Вашата ДНК чува всичко - научете се да контролирате емоциите си!

Вашата ДНК чува всичко – бъдете внимателни!

Безсмислените разговори водят до огромна загуба на енергия, особено ако обсъждате емоциите си.

Ако в живота ви се случи нещо ново, опитайте следното: не казвайте на никого за това, дори ако наистина искате да го споделите с някого. Просто го запазете за себе си и по този начин ще запазите силата и потенциала, които носи тази ситуация за вас.

Дори ако някой друг човек се опита да ви разкаже за себе си, все пак бъдете сдържани и контролирайте емоциите си. Така няма да допуснете събеседника да започне да ви манипулира, използвайки чувствата ви. Така ще засилите собствената су позиция.

Целият смисъл е да можете да запазвате хладнокръвие. Думите и мислите в еднаква степен влияят на живота на човек. ДНК възприема тези мисли, както ушите възприемат речта. Същото важи и за четенето: всеки прочетен ред засяга молекулите на ДНК, защото последните са много податливи както на звукова, така и на визуална информация.

Информацията, прочетена в пълна тишина, чрез електромагнитни канали, навлиза в ядрото на всяка от клетките на човешкото тяло. В същото време някои текстове стимулират генетичния апарат, докато други го увреждат.

Молитвените думи събуждат нашия потенциал, активирайки ресурсите на генетичния апарат, а проклятията, напротив, подкопават нормалното развитие на организма.

ДНК рязко реагира на човешките мисли и на това, което чете: всичко това се съхранява в генетичния материал, по един или друг начин, променяйки целия познат „начин на живот“ на клетъчно ниво. Някои думи могат да причинят риск от рак, докато други могат да доведат до изцеление.

Когато кажете или мислите, че сте напълняли, продължавате да наддавате на тегло. И ако кажете, че сте отслабнали, тогава само влошавате състоянието си, защото думата „слаб“ носи отрицателен смисъл: „лошо“, „не е достатъчно добро“.

Кажете „по-строен съм“ и положителният ефект от подобни думи няма да се забави.

Ако нищо лошо не ви се случва, не бива да мислите за подобни неща. И още по-важно – дори не говорете за това на глас, защото поговорката “речено – сторено” не е случайна.

Вашите викове, проклятия и обиди към друг човек влияят не само на живота му, но и на вашия. Подсъзнателно унищожавате положителната си енергия, привличайки подобни проклятия върху себе си и децата си.

Вижте още: “Спасяването” на хората е грешка. Вижте защо!

И когато замените негативните мисли и думи с положителни, около вас се образува обвивка от любов и доброта, която надеждно ви предпазва от всичко лошо.

loading...