НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Подстригването на косата променя целия ви живот

Подстригването на косата променя целия ви живот

Подстригването на косата променя целия ви живот
Подстригването на косата променя целия ви живот

Подстригването на косата променя енергията ви

Трябва да пазите косата си. Тя расте доста бавно. Освен това, тя има не само естетическа функция.

Космите са естествени антени на човешкото тяло. Те провеждат невидимата животворна сила от пространството в тялото. Косата е свързващата връзка между човека и небето. Косата е източникът на нашата космическа сила.

Всяка една промяна свързана с косата ни може да промени в една или друга посока, не само външния ни вид, но и целия ни живот.

За да не оплешивеете преждевременно и да не загубите своята небесна сила, спазвайте следните правила при подстригване.

Правило първо:
Човекът, който ви подстригва, променя вашето биополе. Колкото по-възрастен е фризьорът, толкова по-силно е влиянието му върху живота ви. Ако сте независим човек, изберете фризьор на вашата възраст или по-млад от вас.

Ако лошият късмет ви преследва непрекъснато, дори прическата да ви струва скъпо, изберете по-възрастен и известен фризьор, животът ви ще се промени драстично.

Правило второ:
Не подстригвайте косата си сами. Колкото и да е силен и волеви човек, за него е много трудно да коригира деформациите на собственото си биополе, тъй като той ги прекроява с деформирана енергия.

Правило трето:
Най-добре е да ви подстригва човек от същия пол. По време на подстригването се променят етерните, астралните и менталните биополета и в резултат на това лесно се поддаваме на влиянието на другите.

Правило четвърто:
Ако искате косата ви да расте по-бързо след подстригване, трябва да го направите на пълнолуние.

Ако искате да промените живота си към по-добро трябва да отидете на фризьор на намаляваща луна. Но тогава косата ви ще расте много бавно. На намаляваща луна също е добре да подстрижете косата си, ако искате да забавите косопада и да укрепите корените на косата.

Правило пето:
Не бива да се подстригвате в определени лунни дни (9, 15, 23 и 29 денспоред лунния календар), както и в дни на слънчево и лунно затъмнение, за да не се разболеете.

Правило шесто:
Понеделник е благоприятен ден за нова прическа. Ще се отървете от отрицателните емоции и нерешените проблеми, натрупани в живота ви. Денят е подходящ за боядисване на косата.

Вторник е подходящ ден, ако нямате достатъчно физическа сила или воля, за да решите някакъв важен проблем, ако ви липсва активност или монотонността ви измъчва.

В сряда ще срещнете нови приятели или ще подобрите взаимоотношенията си със старите, ще пътувате повече и ще подобрите комуникацията си с другите.

Вижте още: Кафе с мед и лимон – “напитка на дълголетието”

Четвъртък допринася за промени в отношенията с другите, допринася за популярността на човека, ще имате повече късмет и благополучие. Петък е ден за женската красота.

Когато посещавате фризьор в този ден от седмицата, вие не просто сменяте косата си, вие променяте външния си вид. Ето защо, ако ви е приятно как изглеждате в този ден от седмицата, по-добре е да не подстригвате косата си.

Ако искате да станете по-красиви, посетете фризьора в петък, когато Слънцето е в Козирог (24 декември – 22 януари) или Телец (22 април – 21 май).

Събота е добър ден за подстригване. Косата заздравява в този ден.

В неделя е по-добре да не се подстригвате – може да отрежете късмета си. Този ден е добър само за хората с лош късмет – може би съдбата ще се смили и след такава процедура ще се промени към по-добро.

loading...