НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Черният цвят е любим на уверените хора според едно изследване

Черният цвят е любим на уверените хора според едно изследване

Черният цвят е любим на уверените хора според едно изследване
Черният цвят е любим на уверените хора според едно изследване

Черният цвят е предпочитан от уверените и интелигентните хора

Как хората ви възприемат, може да бъде повлияно от много фактори, включително как говорите, как се държите и какъв цвят дрехи носите.

Експертите, които са се посветили на последния фактор, а именно цветът на облеклото, който избирате, разкрива как това се възприема от хората около вас.

По-конкретно, какво впечатление оставят хората, за себе си, които обичат да носят черни дрехи?

Изследването, наречено “Възприятие на цвета”, е проведено с участието над 1000 души. Изненадващо 56% от тях отговорили, че хората, които носят черни дрехи, изглеждат по-уверени и по-интелигентни.

38% от мъжете отговорили, че жените, които се обличат в черно са просто неустоими и привлекателни, докато 66% от жените обожават, когато мъжете са изцяло облечени в черно.

От друга страна, 45% от хората свързват интелигентността с черните дрехи, тоест изглеждате по-интелигентни, когато носите черна рокля или костюм.

Е, заключението на изследването е, че хората, които се обличат в черно са уверени, интелигентни и привлекателни като цяло.

Вижте още: Сладкиш с грис, орехи и стафиди – топи се в устата

Черният цвят за тоалет е чудесен избор за първа среща, интервю за работа, сватба и за всеки повод, когато искате да направите добро първо впечатление.

loading...