НАЧАЛО ЗДРАВЕ Възстановяване на щитовидната жлеза и черния дроб

Възстановяване на щитовидната жлеза и черния дроб

Възстановяване на щитовидната жлеза и черния дроб
Възстановяване на щитовидната жлеза и черния дроб

Възстановяване на щитовидната жлеза с тази проста рецепта

Храна, която регенерира щитовидната жлеза, жлъчния мехур и черния дроб – вероятно не сте знаели за нейните лечебни свойства

Ако включите тази храна в диетата си, гарантирано ще бъдете изумени от положителните ползи, които тялото ви ще претърпи.

Този продукт се използва за лечение на различни заболявания, тъй като има многобройни положителни свойства и помага при проблеми с щитовидната жлеза и лошо храносмилане. За него се казва, че е отлично слабително!

Става въпрос за ряпата. Репите могат значително да подобрят здравето ни, тъй като имат способността да стимулират клетъчната регенерация. Помагат на тялото да отстранява вредните вещества по-бързо, но също така и за намаляване на стомашната болка.

Трябва да се отбележи положителното въздействие върху черния дроб и подобряването на неговите функции.

Репите са богати на витамин С и множество антиоксиданти и хранителни вещества.

Необходими съставки:
4 репи
2 супени лъжици настърган корен от джинджифил
4 супени лъжици мед
4 лимона – сока
50 мл. вода

Приготвяне:
Смесете всички съставки в блендер и добавете 50 мл. вода, ако е необходимо. Ще получите гъста, равномерна смес, съхранявайте я в стъклен буркан в хладилник.

Вижте още: При болка от ревматизъм и запушени артерии помага чай от касис

Уотреба: за възстановяване на щитовидната жлеза пийте по една супена лъжица, 3-4 пъти на ден, между храненията, в продължение на три седмици. Трябва да пиете поне 2 литра вода всеки ден.

loading...