НАЧАЛО ЗДРАВЕ Алуминиево фолио – уникално средство за здраве и красота

Алуминиево фолио – уникално средство за здраве и красота

Алуминиево фолио - уникално средство за здраве и красота
Алуминиево фолио - уникално средство за здраве и красота

Алуминиево фолио – уникално средство

Да, фолиото е чудесно средство! Всъщност не само вие ще бъдете изненадани от резултатите, но и вашият лекар! Но всичко по реда си.

Алуминиевото фолио не е просто някакъв вид опаковка за съхранение на шоколади в магазина, месо или колбаси – в хладилника, то е и наистина ценно средство, за уникалността на което малцина знаят, за съжаление. И между другото, то е било използвано в медицината в Древен Китай. Фолиото се нанася върху биологично активни точки, които отговарят за работата на болните органи в организма.

Позната ви е болка в ставите? С помощта на фолиото ще се отървете от нея.

Може би смятате, че този метод е твърде евтин и необичаен и може би просто се съмнявате в него … недейте. Опитайте и ще видите резултатите много бързо!

Психотерапевтът Вилхелм Райх уверява, че фолиото може да лекува настинки, ишиас, цервикална остеохондроза и дори подагра!

Фолиото, приложено върху възпаленото място, започва да отразява биотокове в енергийния меридиан, от който те се излъчват. Това има благоприятен ефект върху болния орган, свързан с меридиана. В резултат на това болката изчезва.

Лечението с алуминиево фолио е не само евтино, но и доста просто. Просто трябва да увиете възпаленото място, например ставата на крака. Фиксирайте с превръзка. Не забравяйте, че фолиото трябва да се нанесе върху възпаленото място от лъскавата страна!

Средството ще помогне не само на тези, които изпитват постоянна болка, но и на тези, които имат епизодични болки (при промяна на времето, например).

Вижте още: Общият език с някого от самото начало разкрива много

Чудотворната техника вече е помогнала на много хора. Опитайте сами или споделете с тази информация с вашите близки!

loading...