НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Правилата на фън шуй за подреждане на интериора

Правилата на фън шуй за подреждане на интериора

Правилата на фън шуй за подреждане на интериора
Правилата на фън шуй за подреждане на интериора

Правилата на фън шуй за подреждане на интериора за привличане на късмета

Правило 1
Правоъгълна стая удължена от север на юг. Хората, живеещи в тази стая, ще бъдат известни и богати, те ще имат много деца и внуци, живот изпълнен с радост. Ако стаята е удължена от изток на запад, тогава това е неблагоприятно. Стая с квадратна форма символизира щастие, просперитет, материално богатство.

Правило 2
Ако малко хора живеят в голяма къща, това в крайна сметка ще доведе до обедняване на семейството. Когато къщата или апартаментът са малки и в него живее голямо семейство, тогава семейството го очаква богатство и слава.

Правило 3
Изчислете колко стаи имате във вашата къща или апартамент (не бройте кухнята, банята). Броят на помещенията също влияе върху съдбата на семейството. Една стая – щастие, 2 – няма неблагоприятно въздействие, но няма и щастие, 3-4 – неприятности, 5 до 7 стаи – щастие, 8 – беда и 9 стаи – щастие.

Правило 4
Ако всекидневната е разположена в центъра на апартамента или къщата – щастие.

Правило 5
За съжаление, ако има стая в дома ви с 8 м² – нещастие. Ако такава стая е разположена в центъра на апартамент или къща, тогава децата и внуците могат да станат мързеливи, което може да доведе до материални и имуществени загуби. Дори ако такава стая е разположена на друго място, тогава все пак рано или късно това ще доведе до разногласия в семейството.

Правило 6
Ако главният вход и спалнята са на една и съща линия, тогава това означава щастие. Когато спалнята е до кухнята – нещастие. Също така не трябва да слагате в спалнята шкаф със стари дрехи, които не са били използвани дълго време, тъй като това може да доведе до проблеми.

Правило 7
Къде е разположена тоалетната: ако е насочена на север, тогава знайте, че това означава нещастие. Когато главният вход и тоалетната са насочени в една посока, тогава в този случай ще има неблагоприятен ефект върху членовете на семейството, което може да допринесе за развитието на туморни заболявания.

Правило 8
Изберете мебели със заоблени ъгли и шкафове за книги със затварящи се врати.

Правило 9
Когато украсявате къща или апартамент, използвайте растения, които ще подобрят циркулацията на положителната енергия. Опитайте се да запълните празните стени: за тази цел са подходящи стенните лампи, картините и фотографиите.

Правило 10
Столовете, фотьойлите и диваните е най-добре да ги поставите с гръб към стената, но в никакъв случай не ги поставяйте с гръб към прозореца. Ако все пак решите да поставите стол до прозореца, тогава смекчете ситуацията, като поставите декоративно растение до него.

Правило 11
Диваните, фотьойлите и столовете е най-добре да поставите под определен ъгъл един към друг, което ще помогне да се избегне напрежение между събеседниците. Мебелите, поставени в такава композиция предразполагат към спокоен разговор.

Правило 12
За да подобрите енергията на стаята, използвайте свещи. Можете да използвате източниците на светлина, за да разделите визуално помещението на няколко секции.

Вижте още: Бретонски фар – невероятен пай със сини сливи

Правило 13
Правилно подреждайте електрическото оборудване, тъй като то влияе значително на енергията в апартамента.

loading...