НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест-гадание – изберете чаша и разберете какво ви очаква през януари

Тест-гадание – изберете чаша и разберете какво ви очаква през януари

Тест-гадание - изберете чаша и разберете какво ви очаква през януари
Тест-гадание - изберете чаша и разберете какво ви очаква през януари

Тест-гадание – изберете чаша и разберете какво ви очаква в началото на новата година

Дните преди нова година и след нова година – време за гадаене. Не само децата, но и възрастните вярват в чудеса. И това е правилно, защото без чудеса животът ни би станал сив и монотонен.

Искате да знаете какво ви очаква през първия месец на новата година? Тогава погледнете внимателно чашките. Изберете тази, която ви привлича най-много. Под чашата ви има рисунка, която ще ви предскаже какво ще ви радва през януари 2020 г.
Прочетете по-долу какво означава изборът ви.

Готови ли сте? Тогава напред! Късмет!

И така: Какво се крие под чашката ви?

Ангел
Ако под чашата се намира тази рисунка, това показва подкрепа от добри хора. Може би имате нужда от практически съвети или финансова помощ.

Във всеки случай, силно рамо и приятелска ръка през януари 2020 г. са ви гарантирани. Основното нещо е да не обръщате гръб на хората, не пренебрегвайте вниманието, което получавате. Не забравяйте, че именно от тези около вас ще получите точно това, което ще ви бъде много полезно сега и в бъдеще.

Око
Този знак предрича промени в живота и точно тези, които отдавна очаквате. Няма значение в коя сфера на живота те ще се случат. Смяна на работата с по-добра или местожителството, вашето семейно положение или възгледите ви за живота (например, ще се откажете от всички лоши навици и ще се занимавате със спорт).

Основното е, че всички тези промени ще бъдат към по-добро. Има хора, които предпочитат да се пуснат по течението, страхуват се или просто не искат да променят нещо. Но опитайте този път да не пропуснете шанса си.

Ваза
През първия месец на новата година финансовото ви състояние ще се подобри значително. Има възможност за повишение на заплатата или да ви предложат нова, по-високо платена позиция. Има дори шанс да спечелите от лотарията.

Но не бързайте да харчите всички парични резерви за хазарт или да инвестирате в напълно рискови инвестиции. Щастието е на ваша страна, но здравият разум трябва да присъства. Въпреки това, можете да закупите няколко лотарийни билета.

Котка
Очаква ви успех в нови бизнес начинания. Отдавна искате да отворите собствен бизнес, но не сте се осмелили? Сега е времето да действате. В противен случай, винаги ще претегляте „ЗА“ и „ПРОТИВ“ и няма да се осмелите да предприемете крачка.

Голяма е вероятността да успеете. Но това не означава, че незабавно трябва да напуснете работа или да изоставите всички текущи дела, които ви генерират доходи. Отначало можете да започнете нови неща паралелно с вече започнатите.

Птица
Този знак е предвестник на добри новини. Новините могат да бъдат както очаквани, така и напълно неочаквани. Важното е, че всички те са добри. Може би ще разберете, че скоро ще ставате родители (баби и дядовци, може би дори пра-). Или здравето ви изведнъж ще се подобри и ще забравите за мигрената или болезнените стави.

Не забравяйте да благодарите на Висшите сили за добрите новини. В противен случай Вселената ще ви се обиди и ще спре да ви глези с приятни изненади. Като цяло, винаги когато ви се случи нещо добро, не забравяйте да кажете „БЛАГОДАРЯ“.

Цвете
Желанията ви ще се изпълнят. Отдавна искате да си купите кола или нова кухня? Или може би сте искали да заминете на пътешествие? Ще имате този шанс.

Вижте още: Настинка и висока температура: това ще ви помогне за нула време

Всички хора са различни, съответно нашите желания също са различни. Някой копнее за материални ценности, други мечтаят за интелектуално или духовно развитие. Но, каквото поискате (разбира се в разумни граници), най-вероятно ще се случи през следващия месец. Или, във всеки случай, ще направите големи крачки по пътя към своята мечта.

loading...