НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Физически признаци, които означават, че някой си мисли за вас

Физически признаци, които означават, че някой си мисли за вас

Физически признаци, които означават, че някой си мисли за вас
Физически признаци, които означават, че някой си мисли за вас

Физически признаци, които се проявяват, когато някой си мисли за вас

Как да разберете, че някой мисли за вас? С помощта на подсъзнанието. Подсъзнателно усещаме вибрациите и енергията на другите хора. Да, можете да усетите мислите на друг човек, само ако искате да ги почувствате. И тогава те се проявяват физически. Тоест, вие правите нещо физически, когато някой мисли за вас. А именно:

1.Подсъзнателна усмивка
Тялото ви реагира така, както мозъкът му казва. Например, когато искате да се смеете, но мозъкът казва, че ситуацията е неподходяща сега, се сдържате. Но ако подсъзнанието диктува емоцията, тогава не можете да я спрете. И тогава се появява необяснима усмивка. Просто искате да се усмихнете и самите вие не разбирате защо. И всичко това, защото някой мисли за вас.

2.Неочаквана промяна в емоционалното състояние
Това вероятно ви се е случвало, просто не сте разбрали защо. Били сте в добро настроение, но после изведнъж ви е станало тъжно. Това казва на вашето подсъзнание, че някой мисли за вас.

Душата ви го усеща. Енергията на друг човек е преплетена с вашата. Тя нарушава енергийното ви поле, поради което изпитвате тези промени в настроението.

3.Вашето подсъзнание ви сближава
Ако човекът, който мисли за вас, е подходящ за вас, ще се срещнете рано или късно. И тогава вероятно ще разберете, че животът се е опитвал да ви събере много пъти. Може да имате много общо познати, но никога не сте се срещали. Може би често сте били на едно и също място по едно и също време.

Подсъзнанието ви усеща вашата връзка и близостта на душите на енергийно ниво и това ви доближава, докато буквално не се срещнете.

4.Странни неща с очите
Раздразнението или потрепването означава, че някой мисли за вас. В този случай обаче това може да означава и негативни мисли или клюки за вас. Казват, че ако дясното око ви сърби, това са нечии лоши мисли, а ако лявото око ви сърби е добре. За мъжете – обратното.

5.Напрегнат ум
Ядете или пиете нещо и изведнъж започвате да кашляте, сякаш се задавяте? Това е така, защото мозъкът създава напрежение. Той чувства, че някой друг ви обсъжда. Той ви предупреждава да сте нащрек.

Не е чудно, че казват, че „ушите горят“ – това означава, че някой ви обсъжда. Така е. Ако някой говори зле за вас, бузите ви ще изгорят или ще започнете да хълцате. Но ушите горят, когато някой говори нещо добро за вас или по тялото ви преминават тръпки.

Вижте още: Подаръци под елхата: Изберете един и разберете какво ви очаква!

Умът и тялото ни са свързани така, че да не разбираме това и можем само да го приемем и да му обърнем повече внимание.

loading...