НАЧАЛО ЗДРАВЕ Прополисова тинктура с мляко за лечение на панкреатит

Прополисова тинктура с мляко за лечение на панкреатит

Прополисова тинктура с мляко за лечение на панкреатит
Прополисова тинктура с мляко за лечение на панкреатит

Прополисова тинктура с мляко при панкреатит и настинки

Това е рецепта за лечение на панкреатит с прополисова тинктура. Страдах от това заболяване в продължение на 19 години – сега съм на 74 години.

Вече дълги години живея без болка.

Лечението е просто и евтино: 20 капки 10% тинктура от прополис (предлага се в аптеките) се накапват в половин чаша варено горещо мляко. Пийте непосредствено преди лягане. И така 10 вечери подред в месеца.

Цялото лечение е 6 месеца.

Препоръчвам метода на лечение, който тествах с помощта на прополисова тинктура: 20 капки тинктура се добавят към половин чаша горещо мляко (ако не харесвате мляко, можете да използвате само четвърт чаша или дори една супена лъжица).

Комбинацията от прополис и мляко има специален ефект: освен за лечение на настинки и белодробни заболявания (за които всъщност препоръчвам тинктурата от прополис), цялостното здраве, сънят и психиката се успокояват.

Шише с вместимост 25 мл. ви е достатъчно за дълго време, но струва сравнително евтино.

Можете да си я приготвите сами: 5 грама прополис на 50 мл. 75% спирт (ако спиртът е 96%, са достатъчни 45 мл.). Нарежете прополиса, сложете в спирта и оставете за 10 дни на тъмно място, разклащайки буркана веднъж на ден.

След това прецедете и охладете в хладилник. Този продукт е достатъчен за цялото ви семейство за няколко години. Трябва да се приема вечер, преди лягане.

Изпийте напитката и веднага си легнете.

При лечението на настинки при деца положителният ефект е очевиден още на първия ден.

Преди да си легне, дайте му буквално една или две капки прополисова тинктура с мляко – и на сутринта носът на детето вече няма да е запушен.

Тинктурата от прополис успешно лекува остра респираторна вирусна инфекция, бронхит, пневмония и туберкулоза.

Когато аз самият използвах това средство за тези заболявания, забелязах, че настъпи облекчение на възпалението на стомашно-чревния тракт.

Когато е поставена диагнозата гастрит или дуоденит, трябва да се направи нещо, за да не си докарате язва. Една от тези средства е прополисовата тинктура.

Забележително е, че режимът на употреба както при настинки, така и при стомашно-чревни заболявания е един и същ: няколко капки в горещо мляко.

Страдах от панкреатит. Болката отравя живота ви. Самият аз съм лекар, внимателно чета медицинска литература и знам, че няма надеждни препоръки за лечение на панкреатит.

Вижте още: Активният въглен решава редица здравословни проблеми

Обикновено се лекува с ензими. И ензимите, заместващи работата на панкреаса, в крайна сметка напълно го премахват от играта и той работи по-зле.

Така прополисовата тинктура ме спаси.

loading...