НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Приятни изненади: разберете какво ви очаква в бъдеще!

Приятни изненади: разберете какво ви очаква в бъдеще!

0
Приятни изненади: разберете какво ви очаква в бъдеще!
Приятни изненади: разберете какво ви очаква в бъдеще!

Приятни изненади – изберете една мандала!

Знаете ли, че рисунките на мандала могат да отразяват аспекти на вашето бъдеще. Предлагаме ви да си направите този прост тест и да разберете какво ви очаква. Сигурна съм, че за всеки от нас съдбата е подготвила приятна изненада.

Освен това, изборът на цвят и форма на мандалата може да зависи от характера на човека, неговото възприятие за света и т.н. Психолозите казват, че докато работим с тестове с картинки, ние сме подвластни на подсъзнанието си, което не можем да контролираме по никакъв начин. Дава ни правилните отговори.

За да направите този тест, просто трябва да погледнете картинката и да дадете отговор. Кой от тези ярки символи ви привлича най-много?

Мандалата под номер 1 е мандалата на любовта. Ако тази мандала е привлякла вниманието ви, тогава в близко бъдеще ви очаква океан от романтични събития. Забравете за негативния си опит от миналото и напълно се отдайте на новите чувства.

Мандала номер 2 е мандалата на радостта. Вашият избор подсказва, че много скоро ви очаква поредица от много радостни събития. Бързо ще се отървете от стреса, умората и нервното напрежение.

Мандала номер 3 е мандала на хармонията. Символът Ом представлява хармонията на земята. Със сигурност търсите свобода, спокойствие и успокояване на бушуващите чувства. Трябва да успокоите ума си. Можете да практикувате лека медитация – това ще ви бъде от полза.

Ако сте избрали мандала номер 4, тогава в близко бъдеще ще получите важно съобщение насън. Тази мандала владее пророческите сънища. Обърнете внимание на отделни думи, числа или имена, които може да се появят в съня ви. Това е много важно.

Мандала номер 5 е мандала на защитата. Това предполага, че всичките ви проблеми ще бъдат решени скоро. В същото време ще ви помогне любим човек, когото ще помолите за защита.

Вижте още: Козирозите са верни приятели и винаги дават правилния съвет

Мандала номер 6 е мандала на изобилието. Ако изведнъж сте привлечени от тази мандала, тогава много скоро богатството и просперитетът ще влязат в живота ви. Вашата основна задача сега е да приемете адекватно този подарък от Съдбата. Всички ваши желания ще се сбъднат в най-кратки срокове.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...