НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Лошо начало на годината за 4 зодии. Вижте кои са те!

Лошо начало на годината за 4 зодии. Вижте кои са те!

Лошо начало на годината за 4 зодии. Вижте кои са те!
Лошо начало на годината за 4 зодии. Вижте кои са те!

Лошо начало на годината за 4 зодии

Новата година е време за ново начало и решения, но за някои зодиакални знаци началото на 2020 г. ще бъде малко трудно поради движението на планетите Сатурн, Плутон и Уран. Всеки път, когато тези три планети преминат през вашия знак, ще изпитате чувство на безпомощност или загуба на контрол над нещата, които се случват в живота ви. Въпреки че транзитът на тези планети може да направи началото на новото десетилетие много лошо, това не означава, че ще се сблъсквате с проблеми през цялата година. Разберете дали сте сред зодиакалните знаци, които ги очакват трудни моменти в началото на новата година.

1.Овен
Объркани вибрации ви очакват в началото на новата година, което ще ви накара да се чувствате притеснени, защото винаги се чувствате сигурни в себе си.

Овенът е знак, който наистина знае какво иска и може да се почувства много разстроен, ако отговорът не е ясен. Тези хора искат да имат ясни цели и ясен път напред, но ако плановете им се объркат, ще бъдат много нещастни.

Очаква ви лошо начало и трудни моменти, така че може да се наложи да направите кратка пауза. Отделете време, за да видите какво наистина има значение и какво не. Ако го направите, 2020 г. ще бъде период на истинско съзряване.

2.Телец
Телците искат да се насладят на комфорт и стабилност, но Уран носи хаотична промяна. Вие сте човек, живеещ живот, който винаги следва добре позната рутина, но сега ще започне да става непредсказуем и това може да се отрази на всичко около вас, от работата до връзките.

Въпреки това, астрологията има добри новини за вас, защото лошият старт на 2020 г. ще приключи с някои добре научени уроци. Целта на този транзит е да се освободите от твърдоглавието. Ако успеете да направите това, ще откриете, че можете да създадете комфорт и стабилност вътре в себе си, а не само външно.

3.Везни
Хората, родени под този зодиакален знак, искат нещата да бъдат балансирани, така че лошото начало на 2020 г. ще ги накара да се почувстват дезориентирани и да не знаят какво да правят по-нататък в живота. Но колкото и да е объркващо, няма да отнеме много време и дори може да научите нещо ново за себе си в процеса.

Имайте предвид, че балансът може да съществува в един момент и да изчезне в следващия. Но стабилността ви ще дойде по-късно през годината, след като научите уроците, които Сатурн и Плутон са подготвили за вас.

4.Козирог
Хората, родени под този зодиакален знак, ще се чувстват така, сякаш животът им не е на правилния път. Тъй като тези хора ценят упорития труд и амбиция, те ще се чувстват изгубени в началото на новата година, докато не осъзнаят какъв е следващият им ход.

Вижте още: Симптоми на инсулт – вижте кои са и не ги игнорирайте!

Въпреки тежките моменти, научете се да слушате и интегрирате това, което ви се предлага, дори и да не е това, което искате.

loading...