НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Диетата на Мелания Тръмп – ето какви правила следва

Диетата на Мелания Тръмп – ето какви правила следва

0
Диетата на Мелания Тръмп - ето какви правила следва
Диетата на Мелания Тръмп - ето какви правила следва

Диетата на Мелания Тръмп – ето какви са нейните правила за стройна фигура

Красивите жени знаят много за храненето, но не всички от тях стават първа дама на САЩ. Както вероятно се досещате, днес ще ви разкажем за принципите на диетата на Мелания Тръмп.

Миналото на модел на първата дама я прави супер компетентна по въпросите за красотата, особено във връзка с фигурата: стройни крака и добре балансирани пропорции. В същото време Мелания трудно може да се нарече слаба! Въпросът е да работите върху себе си и, разбира се, да следвате специална диета.

Диетата на първата дама

Диетата на Мелания Тръмп - ето какви правила следва


Може да се каже, че тя се придържа към интуитивно хранене, но не без специални правила. Напомняме, че Мелания е на почти 50 години и тези правила й позволяват да поддържа фигурата си.

Диетата на Мелания Тръмп - ето какви правила следва

Не са толкова много, а само 3, но в края на статията ще откриете рецепта за специален зелен коктейл, с който бившият модел започва своя ден от много години подред.

Вода
Заедно с водата и младостта напуска тялото. Мелания Тръмп обича тялото си и никога няма да го измъчва с жажда! Моля, обърнете внимание, че на кастингите повечето модели винаги имат бутилка с вода в ръката.

Диетата на Мелания Тръмп - ето какви правила следва

Плодове
Всеки ден първата дама на САЩ изяжда 7 парчета различни плодове, защото това е отлична превенция на стареенето. Много плодове съдържат антиоксиданти и основни киселини за тялото.

Диетата на Мелания Тръмп - ето какви правила следва

Плодовете са отлична закуска и няма да се отлагат под формата на мазнини. Напротив, разнообразието от витамини и фибри ще има само положителен ефект върху тялото.

Интуитивно хранене
Мелания вярва, че тялото само знае от какво има нужда. Разбира се, понякога иска бърза храна и тя не лишава себе си от това, а я консумира в умерени количества. Вслушвайте се в тялото си, може би в определен момент искате да хапнете определен продукт.

Трябва също така да се отбележи, че Мелания прибягна до един прост, но изключително здравословен зелен коктейл от покълнала пшеница.

Необходими продукти:
покълнала пшеница – 70 гр.
мента – 3 листа
половин лимон
вода – 100 мл.

Първо трябва да покълнете пшеницата. Залейте зърната за една нощ, след което прехвърлете на мокра марля и увийте. Кълновете ще са готови след няколко дни. Използвайте ги, когато са големи около сантиметър. С помощта на пасатор смелете кълновете с ментата и сока от половин лимон, разредете с вода и изпийте.

Вижте още: Верен тест, който показва какво се крие в дълбините а нашата душа

Зелените продукти са също толкова необходими за организма, колкото и другите продукти, а покълналата пшеница е една от най-простите и вкусни възможности. Мелания знае точно какво прави! Нищо чудно, че тя беше призната за една от най-красивите жени в света.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...