НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Обикновен тест, който показва дали ви грози болестта на Алцхаймер

Обикновен тест, който показва дали ви грози болестта на Алцхаймер

0
Обикновен тест, който показва дали ви грози болестта на Алцхаймер
Обикновен тест, който показва дали ви грози болестта на Алцхаймер

Обикновен тест, който показва дали сте заплашени от болестта на Алцхаймер

Най-често, болестта на Алцхаймер се среща при хора в зряла възраст, но понякога има и изключения. В някои случаи болестта може да ви засегне в млада възраст.

Болестта на Алцхаймер се счита за неизлечима болест, от която страда мозъкът. Нервните клетки, отговорни за предаването на импулси между мозъчните структури, се унищожават. Подобни промени водят до увреждане на паметта и загуба дори на най-основните битови умения.

В момента процентът на хората, страдащи от това заболяване, непрекъснато расте. Според последните данни сега има повече от 27 милиона пациенти с това заболяване. И според прогнозите, тази цифра ще расте всяка година.

Предлагаме ви да обърнете внимание на обикновен тест, състоящ се от три задачи. Ще ви помогне да разберете дали всичко е наред със здравето ви и дали има риск от развитие на болестта на Алцхаймер.

Ако успешно издържите теста, няма от какво да се притеснявате. Ако възникнат трудности, струва си да се обмислят мерки за предотвратяване на това заболяване.

И така, нека започнем:

Без да използвате курсора и мишката, открийте символа „С” на тази картинка.

Ако сте открили “С”, сега намерете “6”

Сега открийте “N”, не е толкова трудно.

Вижте още: Идеалният график на тялото, който трябва да следвате

Ако всичко с мозъка ви е наред, тогава целият тест ще ви отнеме не повече от 30 секунди. Ако имате нужда от повече време, обърнете внимание на превантивните мерки за това заболяване.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...