НАЧАЛО ЗДРАВЕ Болни колене, кости и стави – ефикасен лек от природата

Болни колене, кости и стави – ефикасен лек от природата

0
Болни колене, кости и стави - ефикасен лек от природата
Болни колене, кости и стави - ефикасен лек от природата

Болни колене, кости и стави – лек с лют червен пипер и ябълков оцет

Осемдесет процента от хората изпитват болки в гърба, костите или ставите поне веднъж в живота си.

Болката може да бъде причинена от неправилна стойка, заседнал начин на живот, генетична предразположеност, слаба мускулатура, травма, наднормено тегло и напреднала възраст.

С напредване на възрастта телата ни бавно започват да се износват. Един от първите симптоми на този процес се проявява върху костите и ставите, които са много важни за движението и стойката на тялото.

Коленете понасят цялата тежест на тялото, когато стоим или се движим. Поради това те са силно податливи на увреждане през годините.

Губейки гъвкавост, хрущялът започва да губи своята еластичност, уврежда се и по този начин възпрепятства ежедневните дейности, които човек трябва да изпълнява.

Това е естествено лекарство, което се споделя в социалните мрежи като чудо, което има способността да намалява болката и да подобрява жизнеността на коленете и ставите, като по този начин позволява свободното и безболезнено движение.

Необходими съставки:
2 супени лъжици лют червен пипер на прах
50-100 мл. ябълков оцет
25-50 мл. топъл зехтин
1 супена лъжица настърган джинджифил

Приготвяне:
Добавете червения пипер, настъргания джинджифил и ябълковия оцет в предварително загрятия зехтин. Разбъркайте тази смес (най-добре в блендер), докато се получи фина паста.

Употреба: При болни колене нанасяйте тази паста върху коленете два пъти дневно, сутрин и вечер. Оставете да престои 20 минути, след което изплакнете с топла вода.

Лютият червен пипер е богат на капсаицин, мощна съставка, която намалява болката.

Вижте още: При изтръпване на ръцете и ревматизъм пийте тази отвара!

При постоянно ежедневно приложение ще почувствате облекчение в лигаментите и сухожилията, а болката в коленете напълно ще изчезне.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...