НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 3 яйца за закуска: Резултатите са невероятни, ето какво се случва

3 яйца за закуска: Резултатите са невероятни, ето какво се случва

0
3 яйца за закуска: Резултатите са невероятни, ето какво се случва
3 яйца за закуска: Резултатите са невероятни, ето какво се случва

3 яйца за закуска, която ще ви държи сити чак до обяд

Стефани Екелкамп разказва за собствения си опит след промяна на навиците си за закуска. Тя забелязала, че в 10 часа вече не усеща глад, както преди.

По-рано за закуска тя изяждала по един банан или ябълка и понеже скоро след това се чувствала гладна, решила да направи някои промени.

Сита и спокойна
„Сутрин обикновено бързам, затова хапвам банан или ябълка. Но забелязах, че такава закуска ме изнервя допълнителнои вече чувствам глад много преди обяда.

Затова реших да променя навиците си и си поставих за задача: да ям по три яйца за закуска за 7 дни ”- започва своята история Стефани.”

“Четох някъде, че такава оскъдна, плодова закуска е за неактивните хора, които прекарват деня си в офиса.

Избрах яйцата, тъй като те са с високо съдържание на протеини и съдържат витамини D, Е, В12 и минерали и са евтини в сравнение с други здравословни храни.

Аз съм много активна жена, ям доста балансирана диета и установих, че три яйца всяка сутрин е идеалният източник на протеини, които досега не бях свикнала да приемам” – казва Стефани, като добавяла различни продукти, тъй като обичайните начини за приготвяне бързо и омръзвали.

Така тя добавяла царевица и грах. Ден по-късно тя добавила авокадо и кориандър, а на третия ден добавила кейл.

Тя признава, че не било много вкусна комбинация, но го преживяла. Тя осъзнала, че нищо не може да служи като оправдание за пропускане на закуската.

„На първо място, аз вече не изпитвам глад цяла сутрин и дочаквам обяда без къркорене на корема.

Вижте още: Шоколадови топчета без захар и без печене – много вкусни

С тази закуска ми беше много по-лесно да се концентрирам върху работата, защото не мислех, че съм гладна или нервна, нито трябваше да пия повече кафе, за да потисна глада “, добавя тя.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...