НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Формата на краката ви разкрива много за вашия характер

Формата на краката ви разкрива много за вашия характер

0
Формата на краката ви разкрива много за вашия характер
Формата на краката ви разкрива много за вашия характер

Формата на краката разкрива вашия характер! Всеки човек е уникален и е доста безразсъдно да съдим другия по външния му вид. Независимо от това, все още има известна зависимост между характера и външните черти.

Всички се движим през живота и би било странно, ако краката, които ни носят по него, не биха могли да ни кажат нещо за нашия житейски път.

Подготвили сме за вас необичаен и интересен тест за определяне на естеството и характеристиките на човешкото поведение. Благодарение на този метод ще се научите да “четете” хората по формата на краката им.

Връзката между физическите и психологическите характеристики на човек отдавна се изучава от психолозите. Смята се, че характерът може да бъде определен по форма на устните, дължина на пръста, походка, както и по начина, по който човек седи, говори, яде. При представителите на нежния пол, характерът може да се определи и по формата на краката.

Всъщност има 4 основни форми.

Тип А
Тази категория включва жени, чиито крака са плътно притиснати един към друг, но има малка празнина в областта на глезена. Този тип жени се характеризират с нежност и специална женственост, но в същото време са много срамежливи. Такива жени почти никога не поемат инициативата и разчитат изцяло на мъжете по този въпрос.

Разбира се, срамежливите и зависими жени се харесват от мъжете, защото те изглеждат слаби и един мъж до такава жена може да покаже своята загриженост и качества на защитник, но липсата на инициатива може бързо да го отегчи.

Истинската жена сега се възприема не като пасивна страна, а като равноправен участник във връзката.

Тип В
Ако краката ви се докосват само в областта на глезена, значи сте активна жена. Енергична, дори малко агресивна и ясно знаеща какво иска. В отношенията обаче такива жени често се опитват да придърпат одеялото към себе си, което плаши не по-малко от прекомерната пасивност.

Тези жени харесват, когато в отношенията има определен елемент на игра. Колкото повече изненади, толкова по-добре. И такива жени със сигурност няма да се превърнат в класически домакини!

Тип С
Този тип включва жени, чиито бедра са притиснати, но долната част на краката им не се допира. Тези млади жени умело се маскират в двете крайности и са в състояние да изненадат в подходящия момент. Нежността и романтиката могат изведнъж да бъдат заменени с игривост и оригиналност. Просто е невъзможно да се отегчите с такова момиче!

За съжаление, много мъже се страхуват от непредсказуемостта на такива жени. Но, ако насреща стои един достоен мъж, който ще е готов за всякакви изненади, тогава го очаква истинско щастие, към което ще бъде абсолютно невъзможно да свикне.

Тип D
И това е една от най-често срещаните форми. В този вариант бедрата, коленете и глезените са в контакт. Това е класическа версия на жена, която е готова да застане зад мъжа, а не да се състезава с него.

В леглото такива дами сами няма да експериментират, но ще подкрепят всяка идея на мъжа. Тези млади дами са склонни да „подкрепят“, а не да стимулират.

Вижте още: При слаб имунитет и акне пийте лимонова вода!

Въпреки това, за много мъже това е точно това, от което се нуждаят в живота – наблизо да има някой, който да им помогне да издържат на всички житейски трудности. А жените с този тип крака са точно този човек.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...