НАЧАЛО ЗДРАВЕ Токсините от белите дробове ще останат в миналото с този лек

Токсините от белите дробове ще останат в миналото с този лек

0
Токсините от белите дробове ще останат в миналото с този лек
Токсините от белите дробове ще останат в миналото с този лек

Токсините от белите дробове ще останат в миналото, благодарение на тази рецепта.

Много любители на цигарите се отегчават всеки ден да слушат съветите, от които се нуждаят, за да се откажат от тютюнопушенето, за да предпазят здравето си.

Всички знаем колко вредни са цигарите и какъв е ефектът върху човешкото здраве и че всеки трябва да се отърве от този лош навик възможно най-скоро.

Ако все още не сте се поинтересували от вредните ефекти от тютюнопушенето, наистина е време да го направите.

Можете да се откажете от тютюнопушенето, ако имате голяма мотивация за това, огромно желание да подобрите здравето си и трябва да сте много упорити.

Обръщайте повече внимание на здравословните навици, консумирайте изключително здравословни храни, започнете да се движите повече, да спортувате.

Много е важно да се стараете и да не се отказвате!

Всеизвестно е, че цигарите са канцерогенни, но освен че оказват неблагоприятно влияние върху здравето, те влияят и неблагоприятно върху кожата и зъбите, които след известно време стават жълтеникави.

Освен това тялото ви започва да остарява по-бързо и по-лесно!Това, което може да ви помогне да изчистите дробовете и да се откажете от тютюнопушенето, е това естествено лекарство.

Необходими съставки:
400 гр. чесън
400 гр. мед
корен от джинджифил
2 супени лъжици куркума
1 литър вода

Приготвяне:
Кипнете водата след това добавете джинджифила и чесъна. Махнете съда от огъня, оставете да изстине, след което прецедете.

След това добавете мед, лимон и куркума. Използва се два пъти дневно, две супени лъжици сутрин на гладен стомах и две супени лъжици преди вечеря.

Вижте още: Мека като памук питка. Всеки може да я направи

Съхранявайте в стъклен съд в хладилника. Консумирайте най-малко две седмици и токсините от белите дробове ще бъдат елиминирани.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...