НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Позата на краката говори много за характера на жената

Позата на краката говори много за характера на жената

Позата на краката говори много за характера на жената
Позата на краката говори много за характера на жената

Позата на краката издава характера на жената

Тялото ви най-често заема тази или онази поза несъзнателно. Но знаехте ли, че езикът на тялото може да разкрие напълно вашия характер? Предлагаме да разберете какво казва позата на краката ви, докато седите. Погледнете изображението и кажете как поставяте краката си, когато седитее.

Поза А
Предпочитате да не планирате предварително, а да действате според обстоятелствата. Ако трябва да вземете обмислено решение, тогава това ви се отдава трудно. Това се дължи на факта, че обичате спонтанността и непосредствеността. Ако трябва да проявите постоянство, тогава смятате, че това е истинско мъчение. Вие сте ярък и необичаен човек, който не мисли какво ще се случи след това. Струва ви се, че трябва да се наслаждавате на всеки момент, а не да правите мащабни планове. Ако трябва да се създаде нещо креативно и нестандартно, тогава преди всичко хората се обръщат към вас. Вие сте истински генератор на нестандартни идеи. Общуването с вас е лесно, защото не напрягате събеседниците, а водите прост и непосредствен диалог.

Позиция B
Знаете точно какво искате и уверено се движите по пътя си към целта. Имате силен характер и блестящ ум. Лесно генерирате идеи и просто ги реализирате. Ако имате нужда от повече пари, тогава ще намерите начин да ги спечелите. В общуването сте идеален събеседник. Можете да говорите по всяка тема, но ако е необходимо, ще дадете правилния съвет. Ако почувствате нужда да промените обстановката, тогава вземете си еднопосочен билет и се отправете, към която и да е точка по света. Държите се така, както ви диктува сърцето и не зависите от мнението на другите. Освен това вие сте този, който няма да обвинява другите. Но също така се надявате, че и на вас няма да налагат чужда гледна точка.

Поза С
Позата ви говори за самоувереност. Буквално я излъчвате с всяка част от тялото си. Ако искате нещо, тогава създайте план, с който ще постигне това, което искате. Вие не надценявате възможностите си, но в същото време знаете какво точно заслужавате. В ежедневието вие сте много избирателни към нещата около вас. Стремите се да придобиете нещо, което напълно ще ви удовлетвори. Но в същото време не искате да поддържате ред. Понякога се нуждаете от хаос, за да намерите правилното решение. В него виждате необходимата логическа връзка. В общуването понякога създавате впечатление за горд и дори арогантен човек. Но всъщност вие сте този, който винаги е готов да помогне. Просто не всичките ви най-добри качества се разкриват по време на първия диалог.

Поза D
Ако някой крие мислите си, значи това не сте вие. Съчувствате на околните и сте готови да им помогнете. Но никога не можете да мълчите, ако нещо несправедливо се случи. Проблемът е, че глезите околните. Те знаят, че могат да се възползват от вашата помощ по всяко време и не се колебаят да я поискат. Но какво ще кажете за вашите интереси? Понякога помагате на приятели за сметка на себе си. Дойде време да промените това. Не знаете как да отказвате, но ще трябва да се научите. В противен случай ще изпълнявате молбите на други хора. Ако хората ви отговаряха със същото, тогава това нямаше да е проблем.

Вижте още: Забавен тест: Изберете един пламък и надникнете в бъдещето си!

Поза E
Вие сте водени от желанието да направите всичко, което поемате, в идеалния случай. Перфекционизмът не ви позволява да оставите нещата наполовина. Няма да се чувствате удовлетворени, докато всичко не бъде направено в съответствие с правилата. Вниманието към детайлите ви прави отличен лидер. В същото време вие сте чувствителен човек, който остро усеща всяка промяна в ситуацията. Постигайки целите си, вие проявявате завидно постоянство. Не спирате, докато не получите това, което искате. Малко хора разбират колко усилия ви трябват, за да поддържате страхотна форма. Такова желание за идеал понякога показва наличието на известна несигурност в собствените сили.

loading...