НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Годината на Белия плъх крие различни изненади за всеки

Годината на Белия плъх крие различни изненади за всеки

Годината на Белия плъх крие различни изненади за всеки
Годината на Белия плъх крие различни изненади за всеки

Годината на Белия плъх крие различни изненади за всеки, според годината на раждане.

Годината на белия или металния плъх според източния календар ще започне в нощта на 3–4 февруари 2020 г. Този важен момент ще доведе до обновление на основните енергии през годината. Накъде ще бъде насочено влиянието на тези енергии, подсказва последната цифра от годината на вашето раждане.

Ако годината ви на раждане завършва на 9, очаква ви късмет в обществения живот. Активността и общителността, позитивната енергия, ще ви донесат успех в обществото. През цялата година ще блестите и привличате вниманието. Контактите с хора, чиято година на раждане завършва на 2, ще бъдат особено полезни и ще ви отворят пътя към финансовия успех. Не бъдете мързеливи и прекалено скептични – подозрителността и тревожността ще бъдат пречка за целите ви през 2020 г.

Ако годината ви на раждане завършва на 8, очаква ви късмет в професионалната област! Очаква ви повишение и подкрепа от висшестоящите. Агресивното поведение може да отблъсне хората от вас. Вземайте кардинални решения, само ако сте напълно уверени в резултата.

Ако последната цифра от годината ви на раждане завършва на 7, ще имате успех в комуникацията с хората. През 2020 г. можете да поемате рискове и да действате според собствените си правила! Средата ще ви подкрепи, а притокът на пари и късмет ще се увеличи само с разширяването на кръга ви на общуване.

Ако годината ви на раждане завършва на 6 – вие сте щастливците в годината на Белия плъх! Ще имате късмет във всички области. Подкрепата на семейството, приятелите и началниците, успехът в работата, участието в мащабни дела и проекти – благата ще се изсипят върху вас от рога на изобилието. За да направите това, дори не е нужно да се притеснявате твърде много, основното е да действате обмислено и да не афиширате твърде много идеите си.

Ако годината ви на раждане завършва на 5, очаква ви почивка и усамотение. Годината е благоприятна за развитие не само на отношенията с партньора, но и със самия себе си. Пролетните месеци ще ви донесат възможност за дългоочаквана ваканция. Вслушвайте се в себе си през 2020 г., това ще ви донесе успех и в материалната сфера, и в сферата на чувствата и отношенията.

Ако годината ви на раждане завършва на 2, ще имате успех в личен план и във финансовата сфера. Ако започнете да действате решително и целенасочено в годината на Белия плъх, тогава ще можете не само да установите отлични отношения с партньора си, но и да получите стабилна парична печалба. Това важи особено за вашето взаимодействие с хора, чиято година на раждане завършва на 5 и 7.

Ако годината ви на раждане завършва на 1 и 4, ще имат късмет в общуването, обучението и пътешествията. Вашата активност и любопитство през 2020 г. ще ви помогнат да установите полезни контакти, ще привлечете вниманието на точните хора. По този начин можете бързо да постигнете целите си и да изпълните желанията си. Също така ви се предоставя възможност за приятен отдих и материален комфорт през цялата година.

Вижте още: Запеканка със зеле за мързеливи домакини – бързо и вкусно

Ако годината ви на раждане завършва на 0 и 3, ще имате късмет в материалната сфера и успех в решаването на всякакви проблеми. Ще блестите и ще привличате вниманието, ще получите подкрепата на желаните хора. В годината на Белия плъх трябва активно да защитавате своята позиция и интереси. Ако се заемете с развитието на нова дейност или знания, тогава ви очаква безспорен успех!

РЕКЛАМА1
loading...