НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лек с алое вера за разширени вени и проблеми със ставите

Лек с алое вера за разширени вени и проблеми със ставите

0
Лек с алое вера за разширени вени и проблеми със ставите
Лек с алое вера за разширени вени и проблеми със ставите

Лек с алое вера за разширени вени

Невероятна смес, която действа дълбоко и лекува – ще бъдете доволни от резултата. Може да се използва както при проблеми със ставите, така и за грижа за кожата.

Появата на разширени вени се дължи на разширяването на стените на вените. При тяхната дилатация (разширяване и отпускане), кръвта се движи бавно и се получава застой.

Генетичният фактор също е много важен. Мускулите на краката оказват натиск върху кръвоносните съдове и по този начин улесняват движението на кръвта към сърцето. Ето защо е много важно да се лекува това състояние навреме.

Вероятно сте чували за компресивни чорапи, които могат ефективно да намалят подуването и болката, причинени от разширените вени, но за съжаление те лекуват само симптомите, а не причината. От друга страна, този лек с алое вера е напълно естествен и успешно лекува това състояние.

Необходими съставки:
½ чаша ситно нарязан морков
3 супени лъжици гел от алое вера
½ чаша оцет

Приготвяне:
Поставете всички съставки в блендер, докато се получи хомогенна смес. Едва тогава можете да нанесете върху проблемните зони.

Употреба: Нанесете на тънък слой върху засегнатата област и разширените вени, без да притискате. Покрийте с превръзка, като внимавате кръвообращението да не бъде прекъснато.

Вижте още: Шоколадова торта с орехи, готова само за 15 минути

Оставете да действа за половин час. През това време повдигнете краката над нивото на сърцето за по-добър ефект. След това изплакнете краката си с топла вода.