НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Признаци за силна аура. Всеки иска да бъде около такива хора

Признаци за силна аура. Всеки иска да бъде около такива хора

Признаци за силна аура. Всеки иска да бъде около такива хора
Признаци за силна аура. Всеки иска да бъде около такива хора

Признаци за силна аура, усещате ли тези неща?

Енергията на всеки човек може да бъде програмирана за успех. Анализирайки по-внимателно биоенергията си, ще определите в коя посока трябва да работите върху себе си или изобщо не се налага да работите върху вашата енергия.

Може би имате силна защита и дори не сте знаели за това. Време е да го проверите!

Има 7 основни признака на силна личност, с мощна енергия. Ако тази характеристика не резонира с вас, тогава може би ще съответства с някой от вашите роднини или приятели. Когато контактувате с такива хора, вие също ставате по-силни на ниво биоенергия!

Енергията, която излъчват, ви влияе положително. Възможно е да увеличите и подсилите аурата си, основното е да общувате по-малко с токсични хора и енергийни вампири, защото те само отнемат всичките ви сили и не успявате да ги възобновите. Бъдете бдителни и не се страхувайте да премахнете такива хора от живота си. Не трябва да имате нищо общо с тях.

Признаци на силна аура
Първият признак се появява, когато аурата е ясна и силна: човек рядко се разболява. Когато аурата е слаба, човек се преуморява, има нисък имунитет, често боледува, страда от хронични заболявания. Понякога се повяват по-сериозни заболявания.

Вторият признак на силно биополе е, че неговият собственик има подчертан успех във всички области на живота. Има късмет по много начини. Хората с висока енергия винаги са по-успешни, без видими усилия в тази посока.

Третият признак на силна аура са чувствата. Човек със силна енергия излъчва оптимизъм. Той привлича другите към себе си, зарежда ги с вътрешната си светлина.

Когато застанете до такъв човек, вие се зареждате от него, защото той е като батерия. Има желание да се развива, действа, завладява света, всичко наоколо изглежда обещаващо. Лесно е да се влюбите в него и е трудно да го забравите.

Четвърти признак: силният характер на високо енергийните хора. Те винаги са готови да ви подкрепят в трудна ситуация и го правят от сърце. Това не означава, че те нямат свои собствени проблеми. Те просто знаят как да ги решат.

Пети признак: ако човек има високо ниво на енергия, то най-вероятно той има ясно изразени лидерски качества. Да бъдеш добър лидер за другите и да имаш ниско ниво на биоенергия са две напълно несъвместими неща.

Шести признак – силно и здраво тяло – силна аура. Когато човек е силен духовно, тялото му също се опитва да балансира и подобри здравето си.

Седмият признак е отношението към другите и непредубедеността. Тези индивиди не могат да се нарекат сноби. Те не правят прибързани заключения и не съдят другите по слухове. Те не се страхуват да експериментират, разширяват границите и да гледат към бъдещето.

Надарени с толкова мощна енергия, че не се страхуват от никакви промени и изпитания. В крайна сметка всичко, което правят, е за по-добро!

Развивайки се ставаме по-добри и в същото време повишаваме енергийното си ниво. Аурата ни става все по-мощна.

Вижте още: Хубава домашна питка – следвайте тези правила!

Има малки изключения от правилата, но най-често всичко се случва точно както е описано по-горе. Развивайте се, работете върху енергията си, стремете се да се усъвършенствате, бъдете открити и с чисти мисли. Бъдете щастливи!

РЕКЛАМА1
loading...