НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ритуал за почистване на негативната енергия със сол

Ритуал за почистване на негативната енергия със сол

0
Ритуал за почистване на негативната енергия със сол
Ритуал за почистване на негативната енергия със сол

Ритуал за почистване на негативната енергия

Всички искаме да започнем нов живот от понеделник: ще сме на диета, ще отидем на фитнес и т.н., но поради негативни нагласи, съмнения и страхове, просто не знаем откъде да започнем. В тази статия ще ви разкажем за един ритуал, който ще ви помогне да изчистите негативното и да видите живота в нови цветове.

Прочистването от негативната енергия, може да повиши емоционалното ви ниво. Ще се повят нови идеи, желания и цели. След този ритуал много по-лесно ще забелязвате плюсовете във всичко.

Защо от понеделник?
Този ден символизира началото. Той съдържа силна енергия, която въздейства на нашето съзнание по същия начин като “нова година – нов живот”.

Този ден е идеален и за лотария, защото Луната (понеделник е под егидата на Луната) привлича късмета. Този обред работи по абсолютно същия начин: почистването на негативите ще бъде още по-ефективно, а резултатите няма да се забавят много.

Магията на ритуала “Нов живот от понеделник”
И така, мисля, вече всички разбраха, че е необходимо ритуалът да се направи в понеделник. Какво да направите:

Ще ви трябва пакет сол. Включете печката и загрейте тенджерата. След това изсипете цялата сол в нея и изчакайте, докато се загрее. Намалете топлината до минимум и докато е топла, запалете тамян и преминете през къщата, казвайки следното: “Сам се наказах, сам се осъзнах, сам ще се справя”.

След това изчакайте известно време, докато солта изстине и я разпределете в малки торбички.

Броят на торбичките трябва да съответства на броя на ъглите в къщата. Сутринта съберете всички торбички и ги изхвърлете. Солта абсорбира целия негатив в къщата и изчиства енергийното пространство.

Вижте още: Картофена палачинка с кайма на фурна – вкусно и засищащо

Ако ритуалът за почистване на негативната енергия се изпълни правилно, тогава скоро ще почувствате как ви става леко и спокойно, докато сте в къщата.

Бъдете щастливи!

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...