НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ритуал за почистване на негативната енергия със сол

Ритуал за почистване на негативната енергия със сол

Ритуал за почистване на негативната енергия със сол
Ритуал за почистване на негативната енергия със сол

Ритуал за почистване на негативната енергия

Всички искаме да започнем нов живот от понеделник: ще сме на диета, ще отидем на фитнес и т.н., но поради негативни нагласи, съмнения и страхове, просто не знаем откъде да започнем. В тази статия ще ви разкажем за един ритуал, който ще ви помогне да изчистите негативното и да видите живота в нови цветове.

Прочистването от негативната енергия, може да повиши емоционалното ви ниво. Ще се повят нови идеи, желания и цели. След този ритуал много по-лесно ще забелязвате плюсовете във всичко.

Защо от понеделник?
Този ден символизира началото. Той съдържа силна енергия, която въздейства на нашето съзнание по същия начин като “нова година – нов живот”.

Този ден е идеален и за лотария, защото Луната (понеделник е под егидата на Луната) привлича късмета. Този обред работи по абсолютно същия начин: почистването на негативите ще бъде още по-ефективно, а резултатите няма да се забавят много.

Магията на ритуала “Нов живот от понеделник”
И така, мисля, вече всички разбраха, че е необходимо ритуалът да се направи в понеделник. Какво да направите:

Ще ви трябва пакет сол. Включете печката и загрейте тенджерата. След това изсипете цялата сол в нея и изчакайте, докато се загрее. Намалете топлината до минимум и докато е топла, запалете тамян и преминете през къщата, казвайки следното: “Сам се наказах, сам се осъзнах, сам ще се справя”.

След това изчакайте известно време, докато солта изстине и я разпределете в малки торбички.

Броят на торбичките трябва да съответства на броя на ъглите в къщата. Сутринта съберете всички торбички и ги изхвърлете. Солта абсорбира целия негатив в къщата и изчиства енергийното пространство.

Вижте още: Картофена палачинка с кайма на фурна – вкусно и засищащо

Ако ритуалът за почистване на негативната енергия се изпълни правилно, тогава скоро ще почувствате как ви става леко и спокойно, докато сте в къщата.

Бъдете щастливи!

loading...