НАЧАЛО ЗДРАВЕ Диета без въглехидрати, ще свалите минимум 10 кг за месец

Диета без въглехидрати, ще свалите минимум 10 кг за месец

Диета без въглехидрати, ще свалите минимум 10 кг за месец
Диета без въглехидрати, ще свалите минимум 10 кг за месец

Диета без въглехидрати, която обещава загуба на 10 килограма мазнини само за един месец. И не само това, косата ви ще започне да расте по-бързо, ноктите ви ще станат по-твърди, кожата ви по-чиста и ще се чувствате супер.

Важното в тази диета е да се избягват въглехидратите, но по прост начин.

Изхвърлете въглехидратите само от понеделник до събота и в неделя ги яжте за закуска и обяд. Повторете същото и на следващата седмица.

Яжте:
Всякакъв вид месо, млечни продукти, с по-малко въглехидрати и не прекалявайте с тези храни, фета сирене, максимум половин кг кисело мляко и кашкавал

Зеленчуци: всичко, което е зелено – зеле, маруля, краставица, карфиол, броколи, лук, домати, тиквички, аспержи, целина, спанак, рукола.

Яйца, приготвени по какъвто и да е начин

Ядки (бадеми, орехи, фъстъци … една шепа на ден)

Водата е много важна през целия ден, около 2,5 литра минимум.

Забранено за консумация:
Тестени изделия

Без зеленчуци до неделя – картофи, соя, боб, зелен фасул, грах ориз

Сокове, захар

Използвайте първия списък на разрешените продукти през първите 6 дни. На седмия ден за закуска и обяд можете да ядете юфка, картофи, ориз, всичко от изброените, освен сладко (торти, сладолед, сокове …).

Ако ви се яде нещо сладко, тогава хапнете лъжица мед или кекс от пълнозърнесто брашно, до 2-3 парчета. След това се върнете на първия ден и отново без въглехидрати.

Вижте още: Таблетките за съдомиялната машина почистват пералнята перфектно

Тази диета без въглехидрати атакува мазнините по най-добрия начин, като същевременно поддържа мускула. Препоръчително е обаче да се консултирате с вашия лекар, преди да преминете към тази диета.

loading...