НАЧАЛО ЗДРАВЕ Почистване на кръвта със смес от две съставки, която топи мазнините

Почистване на кръвта със смес от две съставки, която топи мазнините

0
Почистване на кръвта със смес от две съставки, която топи мазнините
Почистване на кръвта със смес от две съставки, която топи мазнините

Почистване на кръвта със смес от две съставки

Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате повишени мазнини в кръвта, тогава това средство е за вас. Поради забързания начин на живот, неправилното хранене и липсата на физическа активност, повишеният холестерол в кръвта и триглицеридите са често срещани днес.

Понякога, повишените мазнини могат да доведат до жълтеникав цвят на горния клепач или друга част на тялото. За съжаление, в началото на заболяването, обикновено, нямаме симптоми.

С напредване на заболяването настъпва удебеляване на стените на кръвоносните съдове, артериосклероза, за което допринасят и други рискови фактори (тютюнопушене, алкохолизъм). И всичко това, за съжаление, води до мозъчно-съдови заболявания, които са водещата причина за смърт както у нас, така и по света.

Единственият начин за диагностициране на заболяването е чрез лабораторен анализ.

Необходими съставки:
3 сушени смокини
200 мл ябълков оцет

Приготвяне:
Лекът се приготвя вечер, а се консумира сутрин. Вземете три сушени смокини и ги набодете добре с клечка за зъби от всички страни. След това ги поставете в стъклен буркан, в който сте сложили 200 мл домашен ябълков оцет.

Ако сте ги накиснали в 20:00 часа веерта, трябва да ги изядете в 08:00 часа на следващата сутрин.

Не изхвърляйте останалата част от оцета, на следващата вечер накиснете три нови сушени смокини.

Използвайте тези 200 мл оцет в продължение на 7 дни. На осмия ден добавете нови 200 мл, след което повторете процедурата за още една седмица.

Вижте още: Повишаване на хемоглобина с народни средства

Терапията за почистване на кръвта продължава 14 дни. Освен тази рецепта се придържайте към здравословна диета и увеличете физическата активност. След половин месец повторете тестовете и ще се уверите в ефикасността на това натурално лекарство.