НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рецепта за диабет, която ще ви помогне да отслабнете

Рецепта за диабет, която ще ви помогне да отслабнете

Рецепта за диабет, която ще ви помогне да отслабнете
Рецепта за диабет, която ще ви помогне да отслабнете

Рецепта за диабет, която регулира кръвното налягане

След като преди няколко години бил диагностициран с хипертония и диабет, този мъж решил да се обърне към природата за помощ и успял.

Разбрал съвсем случайно, че страда от диабет. А именно, изпитвал постоянно жажда, така че когато проверил нивата на кръвната си захар, резултатите показали, че той има много висока кръвна захар, достигаща до 29 – което означава, че панкреасът му не функционира правилно.

Веднага му била предписана инсулинова терапия и също започнал да тренира.

Нито лекарствата, нито физическата активност не дали никакви резултат. Състоянието му всъщност се влошило. Нивата на триглицеридите се повишили до 16, а кръвното му налягане било около 150/100.

Тогава той решил да започне нова глава в живота си. Той гледал здравно предаване в което, гостът разказал как от 12 години консумирал само сурова храна.

След като изгледал предаването, той решил, че трябва да опита този метод. На първо място си купил блендер.

Първата седмица била най-трудна, той винаги се изкушавал да хапне нещо вкусно – печено или варено. Въпреки това издържал цяла седмица и скоро забелязал положителните резултати.

Нивото на захарта се понижило. Излишно е да казвам, колко изненадан е бил, тъй като преди това е приемал множество лекарства за понижаване на нивата на кръвната захар.

След това той спрял да приема инсулин, тъй като новата му диета не позволявала повишаване на нивата на кръвната захар. Като бонус започнал да отслабва и свалил около 12 килограма за по-малко от месец. Отслабването му не спряло дотук.

За четири месеца той свалил над 25 кг, налягането му било 120/70, а нивото на триглицериди – 1,4. Той станал напълно нов човек.

Вече не трябвало да приема никакви лекарства и никога не се е чувствал по-здрав и щастлив в живота си.

Ето рецептата за сока, който той консумирал всеки ден.

Необходими съставки:
5 банана
2 ябълки
2 киви
1 шепа листа от кейл (или спанак)

Приготвяне:
Разбъркайте добре всички съставки в блендер, след което смесете с половин литър вода.

Изпийте едната половина от този сок веднага, сутрин, на гладно, а другата половина през деня, между храненията, но не на пълен стомах.

Допълнителни съвети: яжте много пресни плодове и зеленчуци. Можете също да ядете риба тон, тъй като съдържа много витамин В12.

Вижте още: Напитка за отслабване и понижаване на холестерола

Ако не ядете риба тон, приемайте този витамин, тъй като е от съществено значение за правилното функциониране на организма.

РЕКЛАМА1
loading...