НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечение на рак със сода за хляб и кленов сироп

Лечение на рак със сода за хляб и кленов сироп

Лечение на рак със сода за хляб и кленов сироп
Лечение на рак със сода за хляб и кленов сироп

Лечение на рак със сода за хляб и кленов сироп

През последните години това не най-споделяната рецепта в социалните мрежи.

Терапията с мед и сода за хляб – само един месец и няма да повярвате на резултатите!

По време на лечението трябва да избягвате консумацията на месо, захар и бяло брашно.

Идеята за комбиниране на сода за хляб с мед или кленов сироп може да изглежда противоречива, тъй като се смята, че раковите клетки се хранят със захар. Според учените всички клетки за растеж и развитие се нуждаят от захар, включително раковите.

Изследователите обаче след 60 години заблуда разбрали, че всичките им изследвания са базирани на погрешно предположение.

В този случай захарта действа по различен начин. А именно, раковите клетки не успяват да използват захарта за растежа си, тъй като содата за хляб ги убива веднага.

Кленовият сироп (мед) се движи към раковите клетки, за които се смята, че консумират 15 пъти повече глюкоза от здравите клетки, а със сиропа содата прониква в злокачествените клетки.

Приготвяне:
Смесете сода и кленов сироп (мед) в съотношение 1: 3, загрейте и разбъркайте на слаб огън за около 10 минути.

Консумация: за лечение на рак по три чаени лъжички дневно, разпределени правилно през деня, до 2 месеца.

Срещу целулит
Въпреки че на пазара има много продукти за този женски проблем, дерматолозите все още препоръчват естественото лекарство, което е по-ефективно от всичко друго, което можете да закупите. Това е смес от сода за хляб и мед.

Просто смесете тези две съставки в съотношение 1: 1, добавете малко вода и кипнете. След като кипне, варете още 2-3 минути, след което оставете леко да се охлади.

Вижте още: Народни средства за лечение на различни заболявания. Рецепти

Когато сместа се охлади, нанесете я върху засегнатите места и внимателно масажирайте без прекомерен натиск, за да предотвратите спукване на капилярите. Масажирайте около 3 минути, след което изплакнете с топла вода.

РЕКЛАМА1
loading...