НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тамян и восъчна свещ за почистване на негативната енергия

Тамян и восъчна свещ за почистване на негативната енергия

Тамян и восъчна свещ за почистване на негативната енергия
Тамян и восъчна свещ за почистване на негативната енергия

Тамян и восъчна свещ за почистване на негативната енергия в дома

Ако често се чувствате уморени, неразположени и постоянно разсеяни, тогава е време да почистите негативната енергия и да заживеете все по-добре и по-добре, още днес!

Прочетете тези прости насоки и днес вие и вашето семейство ще започнете да живеете по-щастливо.

Има изпитан метод от миналото, който успешно се прилага и до днес. Нашите предци забелязали, че тамянът, когато гори, оказва лечебен ефект върху цялата къща и хората, които живеят в нея.

Тамянът има много приятен и релаксиращ аромат, когато е запален и димът се изкачва до тавана – той символизира и представлява нашите молитви към Бога.

Всичко, от което се нуждаете, за да изгоните негативната енергия от дома и да върнете светлината, е: тамян, восъчна свещ и вяра в Бог.

Ако напоследък не сте в добро настроение, чувствате негативна енергия в дома си и лоша атмосфера с болести и спорове, време е да направите този малък, прост ритуал. Вземете тамян и го запалете, преминете през цялата къща и около къщата, ако имате двор.

Тамянът се използва и в ароматерапията, тъй като приятният му аромат помага на хора със заболявания като: астма, бронхит, респираторни проблеми, алергии и настинки, напрежение, промени в настроението.

Запаленият тамян пречиства енергията и по този начин гони негативната енергия.

Много е важно, когато изпълнявате този ритуал, къщата да е чиста и подредена, а вие да сте изкъпани, тоест чисти, за да елиминирате напълно отрицателната енергия. По този начин се извършва цялостно почистване.

Почистването от отрицателна енергия трябва да се повтаря всеки месец и по този начин да се предпазите от всички видове отрицателна енергия.

Когато кадите къщата, трябва да запалите восъчна свещ. Пламъкът на свещта ще ви помогне да се свържете с Бога и да събудите вашата вътрешна енергия и мъдрост.

Можете да приложите това навсякъде, веднага.

Ако сте тъжни и неразположени или се колебаете за нещо или се разкайвате, запалете свещ и нейният пламък ще разсее лошите мисли. Пламъкът на свещта ще ви освободи от стреса и някои от проблемите, които ви притискат.

Хората в древен Египет вярвали, че гледането в пламъка на свещта помага да се свържете с Бога.

Свещите имат много релаксиращ и успокояващ ефект, така че освен за религиозни молитви, те се използват и за медитация, релаксация или романтика.

Според учените микробите изчезват веднага след извършване на ритуал по прекръстване. Забелязано е, че водата променя структурата си, тоест става по-чиста, ако е предварително прекръстена и се прочете молитва.

Вижте още: Рак на яйчниците – не пренебрегвайте тези симптоми!

Според едно изследване, когато човек се прекръсти се чувства много по-спокоен.

РЕКЛАМА1
loading...