НАЧАЛО ЗДРАВЕ Естествен лек при артрит, болка и възпалени стави

Естествен лек при артрит, болка и възпалени стави

Естествен лек при артрит, болка и възпалени стави
Естествен лек при артрит, болка и възпалени стави

Естествен лек при артрит със стафиди

Артритът е възпалително заболяване, което обикновено засяга ставите, което се счита за възпаление на ставите. С течение на годините, голяма е вероятността всеки от нас да получи това заболяване в по-голяма или по-малка степен.

Движението е затруднено, появява се и болка, особено в ставите на пръстите, пръстите на краката, шията, коленете и гърба.

Това е добре познато и много ефективно природно средство, поради което често се използва от хората, заради неговата простота и достъпност.

Необходими съставки:
500 г стафиди
1 литър джин (алкохолна напитка, която се прави от плодовете на хвойна)

Всъщност, една от тайните на това лекарство е съдържанието на джин: трябва да си купите сух джин, направен от плодовете на хвойна. Можете лесно да проверите етикета. Важно е джинът да не е изкуствен.

Приготвяне:
Напълнете голям стъклен буркан със стафиди и ги залейте с джин. Оставете да престои 10 дни. След това можете да започнете да го консумирате.

Употреба: по 10 стафиди сутрин или вечер. Продължете процедурата, докато не изконсумирате цялото количество. Половин килограм стафиди е достатъчен за един месец.

Тъй като, читателите често питат дали алкохолът може да бъде заменен с оцет в рецептите, това в случая не е възможно. В някои рецепти може да бъде заменен, но тук е нужен именно джин.

В джина се крие тайната на рецептата, защото стафидите се накисват и набъбват, така че попиват много от тази напитка.

В допълнение, тази комбинация съдържа много голямо количество антиоксиданти, витамини от група В, минерали, желязо, калий и калций.

Количеството и съотношението между съставките не са фиксирани, така че можете да направите лекарството според количествата, които имате. Важно е стафидите да се залеят с джин и да престоят десет дни.

Вижте още: Лек от плодове на хвойна срещу вируси и бактерии

Трябва да използвате този естествен лек при артрит ежедневно, докато се излекувате.

loading...