НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Пандемията през 2020 г .: предсказанията на екстрасенсите се сбъдват

Пандемията през 2020 г .: предсказанията на екстрасенсите се сбъдват

Пандемията през 2020 г .: предсказанията на екстрасенсите се сбъдват
Пандемията през 2020 г .: предсказанията на екстрасенсите се сбъдват

Пандемията през 2020 г и предсказанията на екстрасенсите

Много екстрасенси предсказаха пандемията. Развитието на сценария на разпространението и възможността да се намери лекарство за коронавируса всеки екстрасенс е видял по свой начин, но абсолютно всеки се придържа към положителния изход от тази ситуация.

Пандемията на коронавирус, предсказана от Ванга вижте обясненията във видеото:

Ванга предрекла, че през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозно изпитание в дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020.

Много от предсказанията й не винаги могат да бъдат разтълкувани правилно.

Предсказанието й за най-голямата пандемия, която ще бъде причинена от „жълтата болест“, Ванга предвижда още през 1996 г., но такава болест би трябвало да дойде от Африка, но дойде от Китай.

Предсказанието, обаче, беше вярно, че над главите на всички хора ще има корона и че човечеството ще намери лек в рамките на една година. Ванга предрича множество смъртни случаи заради коронавируса.

Пророчеството на шаманката Кажета Ахметжанова за пандемията през 2020 г.
Тя предупреждава всички хора, които обичат да пътуват, да се откажат поради факта, че се предвиждат голям брой жертви от коронавирусната епидемия.

Те предсказва не само тази пандемия, но и много други вируси и заболявания, които могат да се появят в света поради постоянното обезлесяване и вредното въздействие на човечеството върху околната среда и озоновите слоеве.

Лекът за коронавируса, според нея, ще бъде намерен до шест месеца, но при това всички неприятности, които човечеството заслужава, заради това, че унищожава природата, няма да бъдат приключени.

Тя предупреждава човечеството за предстоящото начало на нова пандемия, която ще дойде от горещите страни, тя ще се разпространи чрез насекоми. Когато бъде ухапан от заразено насекомо, човек ще вдигне висока температура, тялото няма да може да се пребори с този вид заболяване, което ще доведе до смъртта на човек.

Мехди Вафа предсказва пандемията на коронавируса преди 11 години
Когато в света избухна епидемията от свински грип, Мехди предсказа, че скоро вирусът ще се разпространи в света. Приликите в симптомите както на бъдещия вирус, така и на свинския грип са повишена телесна температура и кашлица, предсказа Мехди. Той казва, че ще отнеме много време за разработването на ваксината.

Вижте още: Постоянното докосване на лицето е много опасен навик

През 2020 г. има много предсказания и предположения за пандемията на коронавируса.

Представителите на СЗО препоръчват всички държави да въведат единен метод за контрол на пандемията от коронавируса – карантина. Карантината се счита за най-ефективния метод за намаляване на рисковете от разпространението и заболеваемостта на хората в света с коронавирус.

loading...