НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Предсказание за коронавируса. Ето какво казват астролозите

Предсказание за коронавируса. Ето какво казват астролозите

Предсказание за коронавируса. Ето какво казват астролозите
Предсказание за коронавируса. Ето какво казват астролозите

Предсказание за коронавируса и разпространението на инфекцията

Коронавирусът продължава да бъде тема номер едно в света. Докато в Китай беше обявено, че пикът на разпространението на тази смъртоносна инфекция преминава, то в Европа и много други страни по света ситуацията само се влошава с всеки изминал ден. Астролозите решиха да направят ново предсказание за коронавируса и да се опитат да предскажат кога пандемията ще отшуми в световен мащаб.

И така, астрологът Рос продължава да настоява, че до средата на април коронавирусът ще започне да изчезва във всички страни по света с настъпването на топлото време. Той отбеляза, че китайските власти са взели навременни и правилни мерки за запазване здравето на своите граждани, въпреки че не успели напълно да избегнат разпространението на инфекцията.

Рос свързва намаляването на броя на заразените в Китай с коронавирус с разположението на Плутон и Сатурн. А влошаващата се ситуация в Европа свързва с факта, че Меркурий остава в Риби. Във всички страни епидемията ще отшуми, според Рос, веднага след навлизането на Меркурий в Овен, което ще се случи в края на март.

Други астролози имат малко по-различно мнение по този въпрос. Според някои пандемията от коронавирус все още не е достигнала своя връх. Някои от тях предвиждат по-страшни последици. Според тях, ситуацията в Италия, може да се повтори в много други европейски страни, включително Испания, Франция и Германия.

Вижте още: Лекарка с коронавирус се излекува сама у дома и сподели как

Но никой от астролозите не предсказва “катаклизъм” във връзка с разпространение на вируса. Много от тях предричат особено горещо лято тази година, което ще допринесе за бързото изчезване на коронавируса. Затова нека бъдем спокойни и слушаме съветите на лекарите.

loading...