НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Коронавирусна пандемия: Как различните зодии понасят карантината?

Коронавирусна пандемия: Как различните зодии понасят карантината?

Коронавирусна пандемия Как различните зодии понасят карантината
Коронавирусна пандемия Как различните зодии понасят карантината

Коронавирусна пандемия – актуалното при зодиите

Нека да видим как се държат различните зодии, когато са под карантина, поради коронавирусна пандемия!

Овен

Като цяло няма да се изненадаме, ако Овенът измисли план за спасяване на света. Огнената стихия принуждава тези представители на Зодиака да бъдат напълно въоръжени, което означава, че техните шкафове са пълни с провизии, а аптечките с лекарства, въпреки че е жалко, че им липсва търпение.

Телец

Венера управлява Телците, следователно, на първо място, те ще мислят за семейството си, осигурявайки му комфорт. Определено, никой няма да остане без занимание! Готвене, миене, ръкоделие и още 100 неща!

Близнаци

За Близнаците ще бъде трудно да останат изолирани. Няма да е изненада, ако те се запишат за онлайн обучение.

Рак

Раците вероятно ще си купят сладкиши, ще облекат най-удобната си пижама и ще включат Netflix. Карантината си е карантина и сериалите няма да се изгледат сами. Раците определено няма да се оплакват от скука!

Лъв

На Лъвовете ще им бъде трудно да останат под карантина, защото как така няма да блестят пред обществото?! Всъщност, те наистина обичат обществото, срещите и работата си, а седенето на едно място е много трудна задача за тях. За съжаление, в такъв момент Лъвовете започват да тиранизират домашните.

Дева

Изглежда, че всички антисептици и маски са изкупени от Девата. Не намираме друго обяснение! Като цяло, ако някой търси сигурен подслон, тогава можете да отидете при Девата. В крайна сметка, в домовете им има запаси от храна, лекарства и дезинфектанти. Вярно е, че не сме сигурни, че ще пуснат някого толкова лесно.

Везни

Много е трудно за Везните да определят ясно позицията си, отначало те могат да бъдат спокойни, а след това изкупуват целия супермаркет в случай на апокалипсис (дори ако той вече е приключил).

Скорпион

Скорпионите са скептици, но нито карантината, нито епидемията могат да ги уплашат. Скорпионите ще се настанят удобно и ще наблюдават хаоса, който се случва наоколо.

Стрелец

Стрелецът може да развие депресия, защото всички клубове и барове са затворени. Няма да се изненадаме, ако Стрелецът започне да организира партита у дома, да организира филмови клубове и като цяло да събира хора. Нещо повече, те ще ви накарат да свалите всички маски и ще ви кажат, че изобщо няма вирус!

Козирог

Козирозите, както винаги, ще бъдат на работа. Нещо повече, сега няма нужда да отделят време за събирания, път и обяд, което означава, че могат да работят по-дълго. Това за Козирога е просто перфектно.

Водолей

Водолеите ще съставят специален график за дните под карантина. След работа ще четат книга, после ще приготвят вечеря, след това ще се впуснат в разкрасителни процедури. Няма да им е скучно, но най-важното е, че ще прекарат добре времето си.

Вижте още: Ето кой ще бъде най-щастливият ви ден до края на годината

Риби

Рибите са истински хипохондрици. Те имат лекарства за всички случаи! Те обичат мистиката и затова през цялата карантина ще изучават случващото се и ще предполагат кога ще свърши всичко. Не е изненадващо, ако Рибите направят своя собствена прогноза за 2021 година.

loading...