НАЧАЛО ЗДРАВЕ Пийте тази смес с овес и никога няма да се разболеете

Пийте тази смес с овес и никога няма да се разболеете

Пийте тази смес с овес и никога няма да се разболеете
Пийте тази смес с овес и никога няма да се разболеете

Смес с овес спасява имунитета

Приятели, животът продължава! Затова, трябва да се мобилизирате и да се заемете с укрепването на имунитета, но има ли нещо друго, на което можете да се надявате?

Можем да научим много от старите хора. В крайна сметка, те дори не са чували за половината от лекарствата, които ни се дават днес.

Баба ми донесе два 3-литрови буркана с напитка с овесени ядки и каза: “Сипи си, изпий го и никога няма да се разболееш!”

Оказва се, че напитката с овесени ядки – почиства организма от токсини и шлаки. По този начин се подобрява метаболизма, работата на черния дроб, кръвната захар се понижава и не само.

Правилно приготвената напитка почиства кръвта и укрепва имунната система. Има много добър вкус, но с аромат на овесени ядки!

На 2 чаши овес – 1 литър студена вода. Настоява се за един ден. След това се кипва и се оставя на слаб огън в продължение на 5 минути. След това се оставя за още един ден, след което се прецежда. Отварата е готова. Пийте по 1 чаша 1-2 пъти на ден 30 минути преди хранене.

При редовна употреба, първият ефект, се забелязва след седмица: теглото се намалява, имунитета се подобрява, ноктите спират да се лющят!

Направете си тази смес с овес и бъдете здрави!

Баба ми казва, че сушеният хрян също е мощен имуностимулант и в него има много повече витамин С, отколкото в цитрусовите плодове. Тя казва, че можете да добавяте хрян на прах към всяко ястие, той е едновременно подправка и лек за всичко!

Сушеният хрян също е мощен имуностимулант

Коренът се нарязва на ситно и се суши във фурната, намачква се в хаванче или се използва пасатор. Има голям срок на годност и не губи свойствата си.

Вижте още: Лекарка с коронавирус се излекува сама у дома и сподели как

И дядо ми, като цяло, беше доволен, вече 3-ти ден ходи с чесън в джоба и мие ръцете си само с домашен сапун. На въпроса ми „защо“, той отговоря, че унищожава враговете! Шега!? Не! Домашният сапун и чесънът имат антибактериални свойства. Дядо извършва профилактика.

Докато всички трескаво купуват продукти, ние купувахме домашен сапун и чесън!

loading...