НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Самоизолацията и карантината влияят негативно на здравето ни

Самоизолацията и карантината влияят негативно на здравето ни

Самоизолацията и карантината влияят негативно на здравето ни
Самоизолацията и карантината влияят негативно на здравето ни

Самоизолацията и карантината влияят изключително негативно на биополето ни

Карантината и самоизолацията по отношение на енергията не водят до нищо добро. Експертите ще ви кажат как пребиваването между четири стени влияе на човек.

Грижата за вашето здраве не завършва просто с изолация. Важно е да следите настроението си и да се стремите към вътрешна хармония. Експертите на СЗО съветват да правите медитация по време на карантината. Тази техника ще бъде много полезна за всеки човек, особено за впечатлителни личности. Медитациите увеличават енергията и имат благоприятен ефект върху психологическото състояние на човек.

Повишаване на стреса
Разбира се, когато се намират в изолация хората започват да се изнервят. Някои изпадат в паника, някои се заразяват с негативни новини и негативни хора. Много е важно да общувате максимално с тези, които са позитивни и оптимисти.

Втората причина за стрес и раздразнителност са ниската подвижност и липсата на чист въздух. Поради обездвижването нивото на хормона на стреса се повишава. Можете да го понижите с прости физически упражнения. Опитайте се да ги правите поне веднъж на ден. Можете да започнете с десетминутна загрявка и след това да увеличите броя на упражненията. Йогата ще ви бъде много полезна.

Затваряне на чакрите
Можете да използвате различни начини за отваряне на чакрите. В стресови ситуации и заобиколени от негативизъм е много трудно да се настроите позитивно, но трябва да го направите.

Можете да намерите забавление по ваш вкус или можете просто да работите или да учите. Ако сте в отпуск или не можете да работите от вкъщи, опитайте се да учите нещо ново. Също така си струва непрекъснато да променяте вида дейност, за да не полудявате от скука и безделие, защото по този начин вашите чакри могат по-лесно да поемат положителната енергия на Вселената.

Влошаване на благосъстоянието
Стресът и потиснатото настроение намаляват нивата на енергия. Важно е енергията ви да е висока, в противен случай можете да почувствате влошаване на цялостното здраве. В условията на карантина човек се изморява по-бързо, по-бързо губи самообладание, тъй като биополето му отслабва.

Това е порочен кръг, защото лошото състояние и негативните мисли намаляват енергията, а слабото биополе поражда физически и психически проблеми. Това още веднъж показва, че трябва да се отпуснете повече и да се опитате да следвате здравия разум. Разбира се, карантината и самоизолацията намаляват енергията на човек, но това не означава, че е невъзможно да се преборим с това.

Вижте още: Недостиг на магнезий в тялото – ранни симптоми

Много хора, поради липса на комуникация, започват да я търсят в интернет, но не трябва да забравяме, че мрежата е пълна с енергийни вампири. Опитайте да се пазите от общуване с токсични хора, защото те могат да влошат и без това тежката енергийна ситуация през карантинния период.